OBRADOVAO FANOVE Dragan Kojić Keba promenio saradnike, pa objavio nešto potpuno neočekivano (FOTO / VIDEO)
e-stock/M.RAFAILOVIĆ

Legendarni pevač narodne muzike, Dragan Kojić Keba, ispunio je obećanje i ponovo obradovao svoju publiku novom pesmom „Pratim te“.

Ovoga puta, Kojić je snimio nešto potpuno drugačije, a muzičku palicu  potpuno novim saradnicima, Aleksandru Srbu, Milanu Bojoviću i Nenadu Konstantinovu.

Dejan Milićević

 

Kojić je iskoristio svoj talenat na gitari da pored Konstantinova i sam doprinese aranžmanu, pa mu je zbog toga nova saradnja još više legla. 

Kako je najavio, 2023. godinu obeležiće niz novih projekata kojima se izuzetno raduje, a planira i ekranizaciju 

- Osim novih pesama koje čekaju pravi trenutak za objavljivanje, prvo na listi je snimanje spota za pesmu „Pratim te“ , s obzirom da sam je sada samo ilustrovao fotografijama. Imam fantastičnu ideju za ekranizaciju te numere i jedva čekam da krene snimanje. Mogu da otkrijem samo da će radnja biti u centru naše prestonice i da ću pesmom ispratiti sve koji se u tom trenutku nađu u našoj ulici. Toliko za sada - rekao je Kojić za Alo!

 

Mi vam ostavljamo da poslušate novu Kebinu pesmu i sami procenite koliko se razlikuje od svega što je radio u svojoj višedecenijskoj karijeri. 

VOLI FUDBALERE Starleta otkriva "DUŠKO TOŠIĆ JE NAJZGODNIJI FRAJER U SRBIJI"

Komentari (0)

Loading