VIKI MILJKOVIĆ SE POHVALILA PRELEPIM POKLONOM "OVAKO JE TO KADA IMATE DIVNE KANDIDATE" (FOTO)
Privatna arhiva

Pevačica Viki Miljković važi za omiljenu članicu žirija muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“. Koliko je posvećena svojim kandidatima govori činjenica koliko vežba i radi sa njima, a mnogi tvrde da se prema pevačima odnosi kao pravi roditelj.

Foto: Ataimages

 

Prošle sezone je ostvarila veliki uspeh kada je odnela pobedu sa Nerminim Handžićem, a to je najbolji pokazatelj koliko je posvećena mladim pevačima koji je biraju za mentora.

Uveliko smo u drugom krugu nove sezone, a pevačica sa suprugom Draganom Taškovićem Tašketom marljivo radi sa svojim kandidatima. Iako se sprema za nastavak američke turneje na koju putuje za nekoliko dana, Viki svaki trenutak koristi kako bi takmičare što bolje pripremila za naredni krug.

Pevačica se na svom Instagram nalogu pohvalila i jednim nesvakidašnjim poklonom koji je dobila na probi od ovogodišnje takmičarke Branke Sokolovske koja se potrudila da mentorki ulepša dan.

Foto: Printscreen/instagram

 

-Ovako je to kada imate tako divne kandidate koji su zaista umetnici u svakom smislu te reči. Ovo je lično radila i crtala Branka Sokolovska. Evo jedan pozdrav od Branke, Ene i Nedima, mi smo već krenuli da radimo, ali je poklon nešto fanstastičko – rekla je ponosna mentorka koja nije krila sreću.

Podsetimo, Viki za nekoliko dana putuje preko okeana, gde će nastaviti veliku američku turneju koju je sa Nernimom započela krajem prošle godine. Sudeći po prethodnim nastupima, nema sumnje da će pobednički dojac napraviti koncerte za pamćenje i u nastavku turneje.

JEDNA OD LEPŠIH ŽENA NA ESTRADI Proslavila se u grupi Models a poznata je i po prvoj tuči u rijalitiju "BOGINJO SAVRŠENA" samo su neki od komentara (FOTO)

Komentari (0)

Loading