JEDNA OD LEPŠIH ŽENA NA ESTRADI Proslavila se u grupi Models a poznata je i po prvoj tuči u rijalitiju "BOGINJO SAVRŠENA" samo su neki od komentara (FOTO)
Printscreen

Ivana Stamenković Sindi važi za jednu od najzgodnijih pevačica na srpskoj javnoj sceni, a ostala je upamćena po tome što je bila akter prve ženske rijaliti tuče.

Bivša učesnica rijalitija je veoma aktivna na društvenim mrežama, pa je sada postavila fotografiju koja je pomamila njene pratioce i izazvala je lavinu pozitivnih komentara.

Ivana Stamenković Sindi se fotografisala u uskoj haljini koja ističe njenu figuru, a grudi su došle u prvi plan i izvajane obline.

Ispod objave modelsice već posle par minuta krenuli su da se ređaju lajkovi i komentari.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Prelepa si Sindi! Boginjo savršena! Zauvek najlepša - samo neki od komentara ispod objave bivše modelsice.

Prvi rijaliti Veliki Brat ostao je upamćen po ženskoj tuči čije su akterke bile manekenka Nevena Miličević i bivša "modelsica" Ivana Stamenković Sindi, koja je postala popularna nakon niza brutalnih uvreda koje je uputila manekenki.

- Celulitaro mlitava, pogledaj se! Ti si mlada? Bruka - vikala je Sindi na Nevenu.

Foto: Printscreen/instagram

 

Sindi je u jednom momentu zadigla Neveninu suknju kako bi pokazala da Nevena ima celulit, a Nevena je usled besa počupala Sindi za kosu i rukom je udarila po glavi.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Sindi danas ima 44 godine i nikad bolje nije izgledala. Evidentno je da se malo i doradila, ali što bi rekli njeni pratioci, bitno je da nije preterala.

Provokativnim fotografijama izaziva divljenje zbog savršenih oblina, linije i zategnutog tela, a sportu je odana godinama. 

Branka Sovrlić otkriva da joj je Lepa Brena uzela pesmu koja je postala veliki hit "KARIJERA MI JE KRENULA TRNOVITO"

 

Komentari (1)

Loading