TAJANSTVENA ŽENA KOJA JE RAZDVAJALA EDITU I INDI U TUČI U pitanju je njihova majka koja je pokušavala da obuzda ćerke (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen

Naime, Edita i Indi su se pobile ispred zgrade, čupale su se za kosu, valjaju po ulici dok su ih majka i jedan muškarac razdvajali.

Njihova majka Florija Aradinović se ne pojavljuje često u javnosti, a njena ćerka Edita je svojevremeno objavila njihovu zajedničku fotografiju na mrežama, pa su mnogi rekli da su lepotu nasledili baš od nje.

Florija se suočila sa opakom bolešću, ali nikada nije dozvolila da njene ćerke pate zbog toga, što su sestre Aradinović svojevremeno i ispričale medijima.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Saznala je da ima rak baš u trenutku kad sam krenula u priču s "Ministarkama". To su bili najteži trenuci za mene. Morala sam da pevam, a nisam znala hoće li mama dočekati jutro. Uspela sam da sakrijem svoju tugu. Muzika i naša publika su mi pomogli da se izvučem i izdržim - objasnila je Edita ranije u jednom intervjuu.

Povodom tuče oglasila se Indi, a kako je navela, ona smatra da je do tuče došlo jer su obe temperamentne.

- Dragi moji pratioci i mediji, da ne bih svima ponaosob odgovarala: Što se tiče novonastalog snimka koji kruži portalima i mrežama. Svaka porodica ima lepe i ružne momente. Znajući da smo obe emotivne, energične, temperamentne i najbitnije od svega iskrene, rođene u istom znaku, logično je da nekad dođe do porodičnog fajta. I nama je ovo mnogo smešno posle svega. Bilo pa prošlo! Nas dve smo zauvek sestre bićemo jedna za drugu uvek tu, jer se volimo najviše na svetu. U normalnim smo odnosima, ali ne obećavamo da opet neće do nekog "fajta", možda čak i lajv. Vole vas Aradinovićke - napisala je Indi na Instagramu.

OGLASILA SE EDITA NAKON TUČE SA SESTROM I SVE OSTAVILA U ŠOKU "DANAS SE BIJEMO, SUTRA SE VOLIMO"

Komentari (0)

Loading