MODNA ŠIZOFRENIJA MINE VRBAŠKI Navukla na sebe DŽAK od 1.500 dinara, NAJGORI STAJLING DO SADA, a onda pokazala PROSTAČKO PONAŠANJE (VIDEO)
Foto: Alo/Kristijana Ćaćić

Mina Vrbaški iznenadila je mnoge prisutne svojim dolaskom na MAC manifestaciju. Bivša rijaliti učesnica, koja je nakon Zaduge otišla u medisjku ilegalu, sada se pojavila na iznenađenje mnogih, a kako je poznata kao osoba sa kratkim fitiljem, ni ne čudi to što se sa pripadnicima sedme sile odmah posvađala.

Kristijana Ćaćić

 

Naaime, Mina koja nije bila dugo prisutna na estradnom nebu, pojavila se u  toaleti, za koju je kako sama tvrdi izdvojila samo 1500 dinara.

- Uvek sam drugačija od svih. Svakoj lepoj ženi čak i džak može lepo da stoji. Došla sam ovde da se prošetam i da pokažem ljudima kako neko treba da izgleda. Džak je koštao 20 dinara - izjavila je Mina Vrbaški.

Kristijana Ćaćić

 

Šta je Mina imala da poruči pripadnicima sedme sile, ali i zašto se posvađala sa novinarima, možete poslušati u videu ispod.

MILICA PAVLOVIĆ ZASENILA SVE KOLEGE GLAMUROZNIM POJAVLJIVANJEM NA MAC-U Gala haljina ostavlja bez daha, pevačica KAO BOGINJA (FOTO)

 

Komentari (2)

Loading
Dana

27.01.2023 17:42

Mina misli da narod ima kratko pamćenje