EDITA ARADINOVIĆ NAKON DANAŠNJEG SKANDALA NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI Rešila da otkrije pravu istinu o tuči sa Indi, najavila meč na Kalemegdanu! (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen

Pevačica Edita Aradinović oglasila se nakon snimka tuče sa sestrom Indirom Indi Aradinović  koji se pojavio u javnosti.

Naime, Edita je istakla da i pored današnje situacije ne planira da "blati" sestru te neće davati izjave, kao što to neće uraditi ni Indi.

Printscreen

 

- Braćo i sestre! Drugari i drugarice. Dušmani vi pogotovo. Sve je u najboljem redu. Vi najbolje znate kako porodice funkcionišu i ne funkcionišu. Smarate ako mislite da ćemo ona ili ja davati neke izjave, i baviti se ovom glupošću. Možda se do tad opet pobijemo ali valjano, s obzirom na to da smo ovde kao dve pijanice ispred supermarketa - napisala je ona, pa dodala:

- Bilo kako bilo ni ja ne dam na nju ni ona na mene. Šta je po sredi za to stvarno treba da vas "boli patka". Uživajte volim vas.

Pevačica je zbijala šale, a u jednom trenutku je sve nasmejala kada je izjavila "da uplate novac svi koji žele njihov pravi meč na Kalemegdanu".

MODNA ŠIZOFRENIJA MINE VRBAŠKI Navukla na sebe DŽAK od 1.500 dinara, NAJGORI STAJLING DO SADA, a onda pokazala PROSTAČKO PONAŠANJE (VIDEO)

Komentari (0)

Loading