SMRT U DOMU MIRJANE KARJANOVIĆ Glumica potpuno RAZORENA, oglasila se srceparajućom porukom (FOTO)
TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC

Majka glumice Mirjane Karanović je umrla u 91. godini, a tužnu vest je glumica podelila javno.

Naime, Mirjana je objavila niz fotografija sa njom, a opisom je rasplakala mnoge.

- Mirno putuj, mama. Hvala ti za sve što si učinila za mene i sve čemu si me naučila. Hvala ti za brigu, za neprospavane noći. Hvala ti za snagu, slobodu i nezavisnost kojoj si me naučila. Hvala ti što si me rodila - napisala je Mirjana.

Podsetimo, Mirjana je svojevremeno izjavila da je nekada imala potrebu da nadmaši svoju majku.

- Kao mlađa imala sam potrebu da nadmašim svoju majku, da budem veća i bolja od nje, što je i prirodno kada si mlad. Sada shvatam da smo nas dve jedna energija, moja majka je neko koga prepoznajem u sebi, ženu koja nije pristala da ostane to što joj je nametnuto da bude ‒ poluobrazovana devojčica sa sela, koja nije imala prilike da se školuje kad je trebalo, domaćica koja je stalno kod kuće i vodi jednoličan život. Njeni roditelji su joj namenili sudbinu polupismene domaćice. Iako je isprva pristala na to, presekla je i donela odluku da se zaposli, da završi školu i unapredi sebe. Mučila se, ali se izborila za svoj status i danas je gledam kako je ponosna na to što je zaradila penziju. Zaista mislim da nikada nije kasno da napraviš promenu u svom životu. I nije važna veličina promene, već sama promena. Mislim da od toga ne bi trebalo odustati, reći sebi: „Prošlo je moje vreme“. Uvek imaš izbor.

ŠOKANTNI DETALJI TUČE SESTARA ARADINOVIĆ Čupale se za kosu i šamarale, a onda je Edita uradila nešto SKANDALOZNO! (VIDEO)

Komentari (0)

Loading