Milan
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevač Milan Stanković već neko vreme se ne pojavljuje u javnosti i retko objavljuje fotografije na društvenim mrežama, a u jeku popularnosti odlučio je da se povuče sa estrade i promeni život iz korena, pa se posvetio veri.

MILAN STANKOVIĆ UHVAĆEN U KAFANI U KOJOJ JE NASTUPALA VESNA ZMIJANAC Pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Printscreen

 

Pre godinu dana je bio na nastupu Vesne Zimjanac u poznatoj kafani, a to se ponovilo i prethodne noći kada je došao zbog svoje koleginice i prijateljice kako bi uživao u njenom glasu.

MILAN STANKOVIĆ UHVAĆEN U KAFANI U KOJOJ JE NASTUPALA VESNA ZMIJANAC Pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Printscreen

 

Printscreen

 

Stanković je od glave do pete bio u crnom, dugu kosu je vezao u punđu, a osmeh sa lica nije skidao. U jednom trenutku je zapevao hit Dina Merlina "Bosnom behar probeharao". 

Podsetimo, Milan je već neko vreme u ilegali i ne eksponira se u javnosti, a njegovi verni obožavaoci sa čežnjom čekaju njegove nove fotografije.

Milan je postao poznat kada se pojavio u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" gde je osim glasom, publiku osvojio i stasom, a njegov šarm je mnoge osvojio.

PRAVA SITNICA, ZA SVADBU ĆE ODVOJITI 150.000 EVRA Stanija otkrila uz koju pesmu će odigrati prvi ples i ko će joj sve pevati na proslavi

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading