NOVA KRALJICA BAKŠIŠA Zorana Mićanović bez ustručavanja uradila ovo na nastupu "DAJ ROLEX"
Foto: Printscreen/instagram

Od momenta kada je doživela veliku popularnost nakon hita "Sikter", Zorana Mićanović se ozbiljno probija na našoj estradnoj sceni i preti da postane traženija od svojih kolega koji su mnogo duže u poslu.

NOVA KRALJICA BAKŠIŠA Zorana Mićanović bez ustručavanja uradila ovo na nastupu

Z. K. Munja

 

 

Mlađana Zorana ozbiljno je shvatila sve što sa zanimanjem pevačice dolazi, pa je zbog svoje neposrednosti, ali i talentom za pevanje uspela da stekne titulu "kraljice bakšiša". Tokom prethodnih meseci imali smo priliku da vidimo nekoliko snimaka na kojima Mićanovićevu gosti kite ozbiljnim bakšišom, a sada je na red došla i drugačija vrsta poklona.

Naime, poznato je da pevači i pevačice dobijaju različite skupocene poklone na svojim nastupima, od zlata do automobila, a Zorani je ovog puta upala kašika u med kada je jedan momak iz prvog reda skinuo svog "Rolexa" zbog nje.

@kafansko.vece Ovo se ne dešava često 😂 Ali ovo je pravi kafanac ❤️ #kafanskoveče #zoranamicanovic #rolex ♬ original sound - kafansko.vece

- Daj Roleks - našalila se pevačica, a momak je bez razmišljanja skinuo skupoceni sat i stavio joj na ruku.

Podsetimo, Zorana je poslednjih dana bila u žiži javnosti, nakon što je njena kolegnica Andreana Čekić objavila videozapis na kom daje bakšiš pevačici u apoenima od 50 i 100 evra.

- Familija moja! - napisala je tada Čekićeva.

"USPEO SAM DA IZGRADIM AUTORITET" Dejan Matić progovorio o porodici i otkrio kako vaspitava decu: PRIMENJUJEM SISTEM NAGRADE I KAZNE

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading