"USPEO SAM DA IZGRADIM AUTORITET" Dejan Matić progovorio o porodici i otkrio kako vaspitava decu: PRIMENJUJEM SISTEM NAGRADE I KAZNE
Printscreen

Duetska pesma sa Milicom Todorović „Ne dam da nemam te“ koja je vrlo brzo stigla do 5 miliona pregleda dala je Dejanu Matiću vetar u leđa da počne ozbiljno da razmišlja o solističkom koncertu na beogradskom Tašmajdanu. A razloga za koncert baš tamo i to u sred leta ima i naprivatnoj strani.

-Ne volim da planiram ali ako sve bude kako treba počeo bih od Beograda, moja želja je Tašmajdan. Volim leto, klinci se raspuštaju, taman da napravimo pravu žurku – rekao je Dejan Matić i objasnio kako uspeva da uskladi brojne obaveze prvenstveno sa suprugom, s obzirom da je zbog nastupa često odsutan od kuće:

-Znala je sa kim ima posla. Šalu na stranu, kada ima ljubavi napravi se kompromis i sve je lako. Dobra organizacija je pola posla.

Pevač je objasnio i kako protiče vreme kada završi sa koncertnom sezonom.

-Trudim se da nadoknadim, uzmem desetak dana pa se trudim da nadoknadim to što sam odsutan. Tada se posevetim deci. Nedavno su pisali Deda Mrazu da im ništa ne treba, samo da je tata za praznike češće kod kuće – otkrio je Dejan i dodao da se trudi da kada je kod kuće dan u njihovom domu izgleda kao da je svaki dan Nova godina.

Muzičaru to jednostavno ide od ruke.

-Trudim se da ih iznenađujem kad god to mogu. Deca se obraduju nekim stvarima koje požele. Ostavim namerno da to malo zaborave, i onda im posle nekog vremena stigne baš to što su tražili. Sada imam u planu jedno iznenađenje ali čekam malo da se steknu uslovi. „Kada idemo na Marakanu, obećao si?“ O tome se radi – ispričao je Dejan.

Večito pitanje kod roditelja jeste ono ko je stroži, mama ili tata. Odgovori su različiti a evo kako je kod Matića.

-Supruga je stalno sa njima i onda su već malo oguglali na njen povišen ton. Uspeo sam i ja da izgradim autoritet, a kako sam to uspeo ne pitajte me, ni sam ne znam. Nema kod mene nikada povišenog tona. Napravio sam sistem nagrade i kazne, i to drugo u retkim trenucima. Kada ih ja kaznim znači da je baš prevršilo svaku meru. Tako je bila situacija da ih mama zove da voze rolere a oni kažu „a tata?“ jer sam im ja prethodno zbog nečega to zabranio – podelio je Dejan jednu situaciju kada je morao da bude stroži nego što je mislio.

Matići se inače lepo slažu i Dejan smatra da je to ključ uspešnog roditeljstva.

-Nekako smo na nivou kao da smo ortaci. Skoro je stariji sin imao žurku kada su spavali u školi. Tražio mi je da ga ne zovem kada bude u školi, valjda mu je bilo neprijatno od drugara, i ja sam to ispoštovao. Zovem ga ujutru pošto sam bio na putu i pitam ga kako je bilo, a on će meni „perfektno“. Dokle ste, pitam ga ja kao da su bili u gradu. A on kaže „do jedan, nismo dugo“. Pri tom on ima svega 10 godina – dodao je Dejan.

Pokušala ali nije joj se dalo PEVAČICA NIJE USPELA DA UĐE U MUZEJ DA VIDI MONA LIZU, a razlog je urnebesan

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading