ELMU SINANOVIĆ URNIŠU ZBOG LOŠEG FOTOŠOPA, A ONA SADA ŠOKIRALA IZJAVOM Pevačica potpuno promeni lični opis, upitala sve "da li imam rogove?"
Foto: Alo/Printscreen

Pevačica Elma Sinanović nedavno se suočila sa kritikama zbog previše fotošopiranih fotografija na Instagramu.

Ona je sada priznala da je probala sama da se ulepša u aplikaciji, ali da joj to nije pošlo za rukom.

ELMU SINANOVIĆ URNIŠU ZBOG LOŠEG FOTOŠOPA, A ONA SADA ŠOKIRALA IZJAVOM Pevačica potpuno promeni lični opis, upitala sve

Printscreen

 

"Dobro, jeste i u pravu su, javno moram da priznam da sam probala sama da fotošopiram, ali ja ne znam to da radim, bila sam u fazonu da učim, nije to ispalo dobro. Ali, Bože moj, evo sad kamere, pa vidite da li imam neke rogove koje sam fotošopom sklonila. Srećna sam da u zemlji Srbiji, gde ima filmova za odrasle koliko hoćeš, ja preterujem i skandalozna sam zbog fotošopa", izjavila je iskreno Elma.

ELMU SINANOVIĆ URNIŠU ZBOG LOŠEG FOTOŠOPA, A ONA SADA ŠOKIRALA IZJAVOM Pevačica potpuno promeni lični opis, upitala sve

Printscreen

 

Pevačica se na muzičku scenu vratila posle duže pauze koju je napravila nakon prerane smrti muža Smaila Sinanovića, koji je preminuo 2019. posle duge i teške bolesti, a koji je, kako ona uvek ističe, najzaslužniji za njen uspeh.

"On je meni bio najveća podrška. On je završio ono što je bilo najpotrebnije, moje ime i sve ono što sad ide uz mene. Bio je jak kao Kineski zid, štitio me. Napravila sam ime bez ikakvih glupiranja i skandala koji idu uz estradu, tako da, sad je meni lako", izjavila je Elma u emisiji "Premijera".

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading