"BILO NAM JE LAKO DA GLUMIMO LJUBAV" Brankica Sebastijanović u vrelim scena s bivšim dečkom, OTKRILA KAKO JE TEKLO SNIMANJE SERIJE SA BIKOVIĆEM
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Ljubavna priča u kojoj glavne likove tumače Brankica Sebastijanović i Miloš Biković zapravo je ekranizacija istoimenog romana Mir Jam, a po istom romanu su snimana dva filma - 1991. "Brod plovi za Šangaj" i 2014. "Kad ljubav zakasni".

Foto: Youtube/Printscreen

 

Radmilo je advokat koji je godinama zaljubljen u Ljiljanu. Iako je najpoželjniji neženja u Palanci, svom malom gradu, on odbija sve bračne ponude, i želi da se oženi Ljiljanom, koja planira da se uda za Momčila, ali on u poslednjem trenutku pokazuje svoje pravo lice i odbija da se oženi njome. Iznervirana i besna zbog toga, Ljiljana se iz inata udaje za Radmila iako nije zaljubljena u njega. Mada ubrzo poželi da se raziđu, Radmilo je moli da ostane neko vreme, dok ne smisli kako da u njihovom mestu to prođe bez skandala, nakon čega njihov odnos prerasta u veliku ljubav, pa ostaju da žive zajedno.

- Miloš i ja smo na kraju snimanja shvatili da u celoj seriji imamo samo tri ljubavne scene. Nije nam bilo teško da to odglumimo. Mnogo teže su nam išle scene sukoba i netrpeljivosti - rekla je Brankica tada za Kurir.

HIT POTEZ JANE TODOROVIĆ Pevačica trenutno uživa na Maldivima, obratila se fanovima PA URADILA NEŠTO NEOČEKIVANO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading