SPREMNA DA POSTANE MAJKA Nakon raskida sa Isakom, Aleksandra Mladnović donela važnu odluku: ODAVNO IMAM MAJČINSKI INSTINKT!
Foto: Printscreen/Printscreen Premijera

Pevačica Aleksandra Mladenović otkrila je kako je provela praznike u svom rodnom Žitorađu, sa roditeljima, bratom i njegovom decom, ali je takođe priznala i da je spremna da se ostvari kao majka.

- Sad je sve lepše otkako je brat dobio dečicu, svake godine su sve veći, razumeju, sve više se raduju tome, a i mi sa njima. U detinjstvu je bilo isto kao i sada, samo je sada još radosnije jer nas je više, oni su mali, preslatki, prezanimljivi. Još nam je lepše i interesantnije. A pamtim da je bilo prelepo i tada, odlazak u crkvu, spremanje večere sa mamom... Zaista je bilo prelepo, a biće još lepše kad i ja budem dobila bebu - rekla je ona, a potom dodala da jedva čeka onog pravog kako bi se ostvarila kao majka.

SPREMNA DA POSTANE MAJKA Nakon raskida sa Isakom, Aleksandra Mladnović donela važnu odluku: ODAVNO IMAM MAJČINSKI INSTINKT!

Printscreen Premijera

 

- Svakako da mi je odavno proradio taj majčinski instinkt, ja obožavam decu, kad se pojavi pravi muškarac, desiće se i to.

Aleksandra je dodala da je Božić provela radno, ali da je to nije sprečilo da i ove godine bude prava domaćica i spremi sva tradicionalna jela sa svojom majkom.

-Ja sam došla kući 4. ili 5. odmah sam stavila onu kecelju, odmah sam počela sa mamom da spremam. Verovatno svi misle kad me vide da ne znam ni kafu da skuvam, ali to stvarno nije tako, umem sve da spremam, zajedno sa mamom i snajom sam spremala, i bratanica je sa nama mesila česnicu. Badnji dan sam sa mojima, a tokom Božića uvek radim - ispričala je Mladenovićka u emisiji Premijera Vikend Specijal.

Podsetimo, veza Aleksandre Mladenović i Isaka Šabanovića pukla je posle samo tri meseca zabavljanja, a kako su tada domaći mediji prenosili, navodno je glavni povod za razlaz bio njen bivši dečko.

"SPAVAJ MIRNO TATA, ČUVAM TE" Godinu dana od smrti Akija Rahimovskog, OGLASIO SE SIN LEGENDARNOG PEVAČA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading