Eros Ramazzotti stiže u Beograd u aprilu - jedva čekamo!
Promo

Italijanski pop - rok muzičar, pevač i tekstopisac, Eros Ramazzotti svoj veliki povratak obeležava novim albumom “BATTITO INFINITO”, istoimenom svetskom turnejom i grandioznim koncertom 21.04.2023. godine od 21h u Štark Areni u organizaciji Hype produkcije. Ulaznice su dostupne na Ticket Vision prodajnim mestima kao i online na tickets.rs.

Ovaj virtuozni kantautor koji obara rekorde u svojoj 35 godisnjoj karijeri, prodao je 70 miliona ploča, beleži preko 2 biliona strimova širom sveta i dalje nastavlja u velikom stilu. Za svoje obožavaoce širom sveta, pripremio je album pod nazivom “BATTITO INFINITO” koji je izašao sredinom septembra prošle godine. 

Eros Ramazzotti stiže u Beograd u aprilu - jedva čekamo!

Promo

 

Italijanski virtuoz sa velikiom elanom priprema i očekuje koncert u Beogradu, a srpskoj publici je emotivno poručio:
“Bilo je veoma uzbudljivo, vratiti se na scenu, započeti turneju i konačno dopreti do celog sveta nakon teškog vremena kroz koje smo svi prišli. Koncert u Beogradu biće neizostavan i nezaboravan šou ali i način i prilika da ponovo zagrlim srpsku publiku koju nisam video od 2019. godine, a koja me podržava svih ovih godina.”

"SVAKA KOST ME NEIZDRŽIVO BOLI" Nataša Bekvalac zabrinula javnost, PEVAČICA NE MOŽE DA USTANE IZ KREVETA, PRIKLJUČENA JE NA INFUZIJU

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading