ŽIVI ŽIVOT IZ BAJKE Svi pričaju o njenim silikonima i milionima, dok misica iz Niša uživa u braku sa misterioznim Kazahstancem
Foto: Instagram/printscreen

Srpkinja Milica "Polskaja" udata je za misterioznog Kazahstanca sa kojim živi u Amatiju, a svakodnevno na društvenim mrežama prikazuje svoj luksuzni život.

Ona svojim intrigantnim privatnim životom ne ostavlja ravnodušnim pratioce na svim društvenim mrežama. Danas u braku sa Kazahstancem ima četvoro dece Filipa, Gošu, Lava i Sofiju.

Mnogi govore da ona živi život iz bajke, a u ranijem intervjuu otkrila je da nije spremna još uvek da otkrije suprugov identitet.

- Doći će i taj dan kada ću pokazati svog supruga, ali za sada ne razmišljam o tome. Svi već znaju kako on izgleda, ali ja ne želim da otkrivam njegov identitet, jer se bavi ozbiljnim poslom. Moj blogerski život je pomalo neozbiljan i samim tim je najbolje za oboje ovako. Ume često da me iznenadi sitnicama koje mi poprave dan. Znači mi njegova podrška i oko svega se savetujem sa njim. Glavna reč kod nas ne postoji. Tek kada oboje promislimo, zajedničkim snagama dođemo do zaključka. Nekada on mene posluša, a nekada ja njega. Kompromis je idealan u svemu – smatra Polskaja, koja voli da joj suprug poklanja nakit.

- Ranije sam volela da za poklon dobijam cipele, a sada je situacija drugačija. Nakit je uvek moj izbor – iskreno je rekla blogerka, koja se pored primarnog zanimanja bavi i dizajnom. Iako je na meti osuda da se potpuno transformisala zbog preteranih plastičnih operacija, ona ističe da je ti komentari ne dotiču.

- Imam dobru genetiku koju sam povukla na oca, tako da je to već pola posla. Druga polovina je samokontrola i vežbanje dva puta nedeljno kako bih uvek sjajno izgledala. Ne postoji velika tajna. Ružni komentari da izgledam plastično zaista ne mogu da me uvrede. Uvek ističem da sam bila mis Južne Srbije i učestvovala na izboru za mis Srbije pre svih operacija na mom licu i telu - rekla je ona.

Ona smatra da živi sasvim običnim životom.

- Živim sasvim običan život. Ne gledam na njega kao na život iz bajke. Ne mogu da kažem da to nisam osetila na svojoj koži. Bilo je situacija kada sam uživala poput prave princeze, ali je realnost ipak drugačija – izjavljuje Polskaja.

SVE ODIŠE LUKSUZIM Pogledajte kako izgleda porodični dom Milice Milše, pogled sa terase oduzima dah

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading