NIKADA SE VIŠE NEĆE UDAVATI Roditelji Darka Radovanovića progovorila o njegovoj ženi i ćerci
Printscreen

Jedanaestog juna 2011. godine u medijima je odjeknula vest da su pevač Darko Radovanović i njegov menadžer izgubili život u saobraćajnoj nesreći, što je rastušilo celu estradu.

Darko je tada imao samo 36 godina, a za sobom je ostavio suprugu Mariju i ćerku Laru, koja danas ima 15 godina.

Ljubav sa Marijom počela je 2004. godine. Darko je, kako je prišao, prvi put morao da se pomuči da bi osvojio srce devojke koja ga je fascinirala na jednom nastupu u njenoj rodnoj Sremskoj Mitrovici. Posle šest meseci Maja je poklekla, dok se Darko šalio kako se upornost uvek isplati.

Zbog Maje se Darko doselio u Sremsku Mitrovicu gde ona ima svoj frizerski salon i gde su njih dvoje osnovali svoje ljubavno gnezdo, a pevač je jednom prilikom za medije izjavio da je od supruge dobio podršku, pažnju i ogromnu naklonjenost.

Maja i Darko bili su beskrajno zaljubljeni, spremni da ulože i poslednji atom snage i kreativnosti da oduševe jedno drugo. Darko je uvek govorio da Maja vodi glavnu reč u njihovoj vezi, a potom i u braku.

- Samo da se ona ne ljuti. Neću da radim ništa što može da naljuti moju Maju – govorio je Radovanović.

Darkovi roditelji su na desetogodišnjicu njegove smrti otkrili detalje o unuci Lari i snaji Maji.

- Lara je nasledila muzički talenat od oca, svira klavir. Svi kažu da neodoljivo podseća na Darka. Snaja Maja sa druge strane ne može da preboli gubitak supruga, ima oscilacije u raspoloženju, rekla je da se nikad više neće udavati. Mnogo je propatila - rekli su oni.

NE MOŽE DA DOĐE SEBI Mira Adanja Polak se ovim rečima oprostila od najbolje prijateljice

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading