DA LI BISTE JE PREPOZNALI? Isplivao snimak Jane Todorović od pre dve decenije: VITKA LINIJA, PROVIDNA HALJINA I CRNI DONJI VEŠ (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

Jana Todorović danas je jedna od najangažovanijih pevačica na privatnim veseljima, a sada se na društvenim mrežama pojavio Janin snimak od pre dve decenije.

Ono što su svi primetili je da je tada pevačica izgledala daleko drugačije nego danas. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

Osim što je imala nekoliko kilograma manje, Jana je tada svoju vitku liniju istakla provokativnim stajlingom, koji godinama kasnije, nije bio deo njenog stila oblačenja.

Tokom jednog od svojih gostovanja u emisiji „Grand šou”, Jana je bila vrlo oskudno odevena. Na sebi je imala crni veš i brushalter, a preko prozirnu haljinu u istoj boji, što je, priznaćete nesvakidašnje izdanje za pevačicu.

Podsetimo, Jana sa suprugom Ivanom ima naslednicu Kristinu Džulijet, koja je mamina kopija. 

- Muž mi je skoro otkrio da je njegova prva ljubav bila Grkinja i da se zvala Kristina. On je želeo da se naša ćerka zove Kristina jer mu se dopada to ime. A Džulijet je srednje ime jer se rodila u Americi i tata je hteo da ima neko umetničko ime. Ali to stoji samo u pasošu - ispričala je jednom prilikom Jana. 

"PRVI PUT SAM OSETILA STRAH" Milena Vučić otkrila šta joj je najteže palo kada je završila na onkologiji: ZBOG DECE KOJA SU NAVIKLA DA BUDU SA MNOM...

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading