ODRASLA U NEMAŠTINI Jana Todorović danas ima privatan biznis, a sada se prisetil detinjstva: SESTRA, BRAT I JA SMO DELILI KESICU SMOKIJA!
Printscreen

Jana Todorović pored pevanja ima i privatan biznis, te danas živi na visokoj nozi, a peačica priznaje da to nije bio oduvek slučaj.

- Živeli smo mnogo skromno, radovali smo se kesici štapića, kesicu smokija delili smo, brat, sestra i ja. Tako su nas roditelji odgajali, hvala Bogu da je to i dan danas tako. Delili smo jednu kesicu štapića i zaista su to divna sećanja na porodicu i zato sam ja takva kakav jesam, da znam da poštujem sve što dobijem - rekla je Jana.

Pevačica sa svojim suprugom Ivanom ima ćerku Kristinu Džulijan, a sada je priznala da joj je žao što nije imala još dece.

- Jedino mi je žao što sam ostala na jednom detetu. Sve ostalo je bilo i biće. I novac i karijera, uspeh, slava, mogu da se dese, a i ne moraju. Tek sam videla sada kad je moja ćerka napunila 16 godina šta je najbitnije u životu porodica, zdrava deca i ništa drugo - kazala je Jana u emisiji „Premijera”.

POZIRALA U ZAGRLJAJU DRUGOG MUŠKARCA Nikolina Pišek šokirala javnost: IMALA SAM VIDOJEVU SAGLASNOST!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading