USKORO POSTAJU RODITELJI Ovako su se upoznali i zavoleli Saška i Đole Đoković: NIJE BILO SLAVNO
Printscreen

Saška je za "Hello" priznala da u martu na svet dolazi dečak.

Inače, njih dvoje su stali na "ludi kamen" proteklog leta, a tada su upriličili nezaboravnu žurku koja je trajala nekoliko dana. Nakon venčanja u Crkvi Svetog Marka u Beogradu, svi gosti su avionima odleteli u Crnu Goru gde je nastavljena žurka na plaži.

Njih dvoje su jednom prilikom ispričali i kako su se upoznali. Naime, kada su se prvi put sreli, Saška njega nije ni primetila.

-Bili smo u gradu, u nekom kafiću, zajedničko društvo, ona je došla sa drugaricom, koja je devojka mog druga. Došao sam u kafić i pozdravio se sa svima, rekao: ‘Ćao’, ona je bila na telefonu i nije pogledala, seo sam prekoputa. Taj dan sam pitao drugara- rekao je Đorđe u emisiji "Amidži Šou".

USKORO POSTAJU RODITELJI Ovako su se upoznali i zavoleli Saška i Đole Đoković: NIJE BILO SLAVNO

Printscreen

 

-Naš prvi susret nije bio slavan. Viđali smo se tako i posle tri nedelje smo razmenili brojeve, a nakon mesec dana se videli. Kad smo izašli iz kafića, Đole se toliko zagledao u mene, kada smo se šetali, da je udario nogom u neki auto, mislio je da ja to nisam primetila, ali jesam- dodala je Saška.

-Kada smo došli na Kalemegdan bila je jako glasna muzika i išla je neka pesma Zdravka Čolića, baš nekako realno. Posle se ispostavilo da je Čola stvarno pevao i spremao se za neki koncert koji je imao za mesec dana. Išla je pesma, kada smo dolazili, ‘Krasiva, dobrodošla si u život moj’… To je baš naša pesma, sve se poklopilo- dodala je Saška.

"TO NE MOŽEMO DA PRIHVATIMO" Nikola Rokvić otkrio zbog čega on i Bojana još uvek nisu odabrali ime za nalednicu: ČEKAJU JEDNU STVAR

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading