"TO NE MOŽEMO DA PRIHVATIMO" Nikola Rokvić otkrio zbog čega on i Bojana još uvek nisu odabrali ime za nalednicu: ČEKAJU JEDNU STVAR
Printscreen

Pevač Nikola Rokvić, sin pokojnog Marinka Rokvića, i njegova supruga Bojana Barović čekaju treće dete, a sada su otkrili i nove detalje o prinovi koju očekuju.

Naime, pored Simeona i Leone, Nikola i Bojana će dobiti još jednu devojčicu.

Pevač sada ističe da je srećan zbog lepih vesti i otkriva koliko mu je zdrava i složna porodica zapravo bitna.

- To je najveća radost i najveća sreća koju čovek može da spozna. Mislim da, od kad sam dobio prvo dete, shvatio sam da sve ostalo može, a i ne mora da bude. Ovo je nešto što je primarno, što je istinska vrednost. Jednostavno ta ljubav bez ikakvih kompromisa, bez ikakvih traženja, jednostvano porodica je uvek temelj svega - priča Nikola.

Rokvić priznaje da su za prva dva deteta brzo i lako došli do imena, a ovoga puta osim njega i Bojane u odluku su uključena i deca, te se još uvek nisu odlučili oko imena naslednice.

Bojana Barović i Nikola Rokvić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Za Leonu i Simeona smo brzo došli do imena. Bojana i ja se uvek dogovaramo tako da se u datom trenutku oboje složimo. Videćemo, o svemu tome pričamo i sa decom. Oni imaju neke svoje ideje. Nazivi su takvi da ne možemo to da prihvatimo, jer često nađu inspiraciju u crtanim likovima. Možda ćerkica i sama sebi da ime, ako se rodi na neki praznik, kao što je Simeon - ističe pevač.

Podsetimo, Nikola Rokvić je nedavno sa svojom porodicom, na treći dan Božića, proslavio krsnu slavu Sveti Stefan, koju je preuzeo od majke Slavice Rokvić nakon očeve smrti.

SVAKA ČAST Lepa Lukić proslavila 83. rođendan, pa obradovala mališane humanim gestom

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading