" PAO JE SA KREVETA U INFEKTIVNOJ KESI" Mučan kraj legende bivše Jugoslavije, jezivi detalji njegove smrti: NIKO NIJE HTEO DA GA PODIGNE!
Printscreen

Najveći od najvećih, po mnogima, bio je beogradski bend "EKV". Iako danas nije prva asocijacija na kultni bend, Ivica Vdović zvani Vd bio je jedna od ikona jugoslovenskog roka i, prema nekima, čovek koji je stvorio "EKV" kakav znamo.

Nažalost, Vd je bio i prva službeno registrovana HIV pozitivna osoba bivše Jugoslavije. Kada je jednom prilikom govorila o Vdoviću, velika prijateljica "EKV"-a Sonja Savić rekla je da mu je Beograd odmah okrenuo leđa i da su ga ljudi zbog bolesti masovno izbegavali, piše index.hr. Legendarna glumica tvrdila je da je Vdović bio najvažnija osoba "EKV"-a i čovek koji je stvorio Milana Mladenovića. Vd je stvorio i Margitu Stefanović, jer ju je on doveo u bend dok mu je bila devojka.

Printscreen

 

Zbog svoje bolesti, Vd je napustio grupu jer su mu vremenom svirke postale previše naporne. Umro je u Beogradu 1992. godine, od AIDS-a.

Sonja Savić je u jednom intervjuu rekla da je nakon smrti Ivice Vdovića ona saopštila tužnu vest njihovom prijatelju Darku Rundeku.

- Kada me je pitao kako je umro, rekla sam da je samo pao sa kreveta u nekakvoj infektivnoj kesi koju niko nije hteo da podigne - u suzama je rekla glumica, a Rundek joj je navodno odgovorio: Živeo je i umro kao anđeo , prenosili su domaći mediji.

PRVO JAVNO POJAVLJIVANJE KSENIJE KNEŽEVIĆ Isplivao hit snimak, pevačica je imala nekoliko godina, PUBLIKU JE ODUŠEVILA OVOM PESMOM (VIDEO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Alhambra

13.01.2023 10:52

Umreti od AIDS-a nije andjeoski...