Lepa Lukić
Foto: Printscreen/Printscreen

 

Lepa Lukić proslavlja 83. rođendan u svom domu na Čukarici u krugu najbližih prijatelja, ali priznaje da odavno ne oseća euforiju kada duva svećice na torti.

U razgovoru za Alo! priznala je da se oseća mlađe nego ikada i otkriva da je humanim gestom, tačnije donacijom od 5.000 evra želela da obraduje manje srećne kako bi rođendan dočekala s osmehom na licu. 

- Odavno se ne radujem svojim rođendanima. To je dan koji prođe kao i svaki drugi, a jedina je razlika što se zvanično vodim kao starija. Godine me nikada nisu opterećivale, a što sam starija, sve više se osećam kao devojčica. Imam dugu karijeru i sve svoje želje sam ostvarila. Nedavno sam učestvovala u reklamnoj kampanji jedne kladionice, a zarađeni honorar u vrednosti od 5.000 evra sam odnela napuštenim mališanima u Zvečanskoj pre dva dana. Ta deca imaju snove, a ja nisam đavo da tražim više od onoga što mi je Bog već dao - iskrena je Lepa, koja smatra da i dalje uspešno odoleva godinama.

SVAKA ČAST Lepa Lukić proslavila 83. rođendan, pa obradovala mališane humanim gestom

Ivan Stanivuković Zeka

 

- Nisam lažno skromna da kažem da nisam lepotica. Sa 83 godine nemam nijednu aknu ili boru. Osim što imam sjajnu genetiku na pokojnu majku koja do 94. godine nije imala bore, svakodnevno se negujem skupim kremama i vodim računa o sebi. Ko kaže da ne izgledam bar 20 godina mlađe nego što jesam, taj laže - navodi pevačica, i ističe da za razliku od većine svojih koleginica ne podržava odlazak kod estetskog hirurga. 

- Nikada mi nije palo na pamet da odem pod nož. Ne bih se seckala i pumpala sve i da mi je guša do Čačka. Ne vidim da su operacije i botoksiranja donela nešto dobro mojim koleginicama, već su se iskrivile i naborale još više. Nisam ja kobila da ošorlim vilicu i da hodam ulicama kao strašilo. Ni ovako mi ništa ne fali, pa mi ljudi i dan-danas govore da sam lutka i da više nego dobro opravdavam epitet „lepa“ svog estradnog imena - završava Lukićeva za Alo! 

Majka mi posebno nedostaje

Iako joj je majka preminula pre više od 17 godina, Lepa priznaje da tuga za njom ne jenjava. 

- Rođendane sam tradicionalno proslavljala s majkom sve dok me nije napustila. Ne prođe dan da je se ne setim i verujem da taj bol koji imam za majkom nikada neće proći - kaže pevačica.

TRUDNA SAŠKA VESELINOV Noletova snajka objavila lepe vesti, evo kad se porađa: USKORO U PORODICU ĐOKOVIĆ STIŽE POJAČANJE

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading