ROĐENI BRAT MU JE TAKOĐE GLUMAC Ivan Bosiljčić privatan život krije od očiju javnosti, OVE DETALJE O NJEGOVOM ŽIVOTU NISTE ZNALI
Foto: Printscreen/instagram

Detalje čuva za sebe i kada je reč o supruzi Jeleni i ćerki Nini, ali i kada je reč o svojim roditeljima i bratu. Bosiljčić je rođen 1979. godine u Užicu gde i dalje žive njegovi najbliži - između ostalih i njegov rođeni brat, Dragan.

Iako se on je pojavljuje u javnosti, Dragan je jednom prilikom za medije otkrio kako su njih dvojica zajedno odrastali i da su delili i dobro i zlo.

Inače, Ivan ima i brata sa očeve strane koji se takođe bavi glumom.

Ivanovog brata, Milana Bosiljčića, smo gledali u seriji “Igra sudbine“, a on je u jednom intervjuu za “Blic” otkrio u kakvom je srodstvu sa Ivanom i kako je on uticao na njegov poslovni put.

- Nas dvojica smo rođaci, tačnije četvrto koleno. Kada su naši došli iz Hercegovine, oni su svi živeli zajedno. Sto godina su živeli u komuni zajedno, a i dan-danas se potpomažu - rekao je Milan Bosiljčić.

On je otrkio da ga je brat Ivan Bosiljčić spremao za prvu ulogu u seriji “Jelena“.

- Ivan je bio sa mnom prilikom mog prvog kastinga. Malo ko zna da sam tu baš igrao pticu feniks. Tek tada sam se prvi put susreo sa glumom, pre toga sam glumio u italijanskom filmu. Tada je bio tek početak Ivanove popularnosti i on me je posavetovao za tu ulogu, prepoznao je moj talenat. Nakon toga je usledio kasting za seriju „Košarkaši“, bio sam podoban-rekao je Milan svojevremeno za "Blic".

NAMEŠTALJKA Saša Mirković nakon objavljivanja spiska učesnika Pesme za Evroviziju 2023. opleo po RTS- u

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading