Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčič
Foto: Printscreen/Printscreen

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević važe za veoma skladan par, a glumac i pevačica su u braku više od 11 godina.

Ovo dvoje umetnika su se pre braka zabavljali godinu dana, pa raskinuli na neko vreme, a onda obnovili romansu, jer su shvatili da su suđeni jedno drugom.

Jelena Tomašević, Ivan Bosiljčić

Alo

 

U periodu pauze u vezi sa Jelenom, Ivan je, kako su svojevremeno pisali mediji, započeo romansu sa mladom balerinom Lidijom Novaković.

Spojio ih je mjuzikl "Cigani lete u nebo", u kome je Ivan igrao glavnog junaka, a Lidija bila deo baletske postavke.

 

Ivanova nekadašnja izabranica rodom je iz Pančeva, gde je završila osnovnu baletsku školu, a kasnije je profesionalno usavršavanje nastavila u srpskoj prestonici.

 

I danas se bavi baletom, u Pozorištu na Terazijama.

Lidijina i Ivanova manje-više tajna romansa, koja je trajala nekoliko meseci, nije opstala. Ivan i Jelena su se pomirili, započeli novo poglavlje, a ubrzo potom obavestili javnost da je na putu prinova.

 

Danas su ponosni roditelji ćerke Nine i, izgleda, podjednako zaljubljeni kao kada su 2011. godine stali pred matičara.

 

- Desilo se to pre više od 10 godina. Ivan i ja smo se zabavljali i pod pritiskom medija smo se razišli. Svako je imao neku svoju priču, svoje mišljenje na to: treba ili ne treba - kazala je jednom prilikom Tomaševićeva.

OVO JE NJEGOV JEDINI SPAS Futa stojički izdržao sahranu sina Laće, a onda izašao sa groblja i šokirao bolnom istinom svoga života

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading