ISKRENA Dragana Radosavljević Cakana o teškom finansijskom periodu za Alo!
Pink printskrin

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana prošlu godinu pamtiće kako po lepim tako i po manje lepim dešavanjima, a za naš dnevni list govorila je o svojoj privatnosti, porocima, ali i poreznicima koji su znantno uticali na njene finansije.  

- Prethodnu godinu ću pamtiti po različitim periodima. Bilo je i prelepih i odvratnih trenutaka, ali sam sve to prebrodila, valjda zbog viška energije koju imam. Ono što bih izdvojila kao loše u ovoj godini su svakako poreznici, koji su mi glave došli. Ne znam koliki porez ima koleginica Vera Matović koja je imućna žena, ali ja sam ove godine prevršila svaku meru što se poreza tiče. Taj period gledam kao minus fazu koja nas sve čeka - rekla je Cakana, i otkrila da joj prija kada se povremeno opusti uz koju čašicu više.

ISKRENA Dragana Radosavljević Cakana o teškom finansijskom periodu za Alo!

Printscreen

 

- Ljudima su simpatični snimci na kojima pijem, ali ja zapravo i ne pijem mnogo. Volim da se opustim uz čašu proseka kada sam u društvu najbližih i povučem se čim osetim da sam preterala. Kada pijem nisam incidentna, već vrlo vesela i u tome ne vidim ništa loše - navela je Cakana, koja se potom dotakla mlađe generacije pevača.

- Svi ti mladi ljudi koji ulaze u pevački posao željni su svega i bore se za svoju zvezdu pod nebom. Iako često imam utisak da su puni samopouzdanja čak i pre nego naprave bilo kakav uspeh, nikada nisam imala problem s njima i prema meni su se lepo odnosili. Ja sam se opredelila za teži put u karijeri iako sam mogla mnogo lakše da prođem sve te estradne probleme, ali da se opet vratim na početak, sve bih uradila isto - završila je Cakana za Alo!

ANTF: Bila bih s Kevinom Kostnerom

 

Iako je već decenijama srećno udata, Cakana priznaje da ima simpatiju sa svetske javne scene.

- Novogodišnju noć sam i ovoga puta dočekala sa suprugom i on je bio prva osoba koju sam poljubila iako sam želela da poljubim nekog drugog, recimo, glumca Kevina Kostnera.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading