OVO SKORO NIKO NIJE ZNAO Goran Bregović ima TRI ĆERKE RAZLIČITIH VEROISPOVESTI, a tek da čujete šta slave!
Alo!

Kantautor Goran Bregović niže brojne uspehe na poslovnom planu, a osim toga što je jedan od najuspešnijih muzičara i van granica naše zemlje, on može da se pohvali i te kako uspešnim privatnim životom.

Poznato je da iz bračne zajednice sa Dženanom Bregović, Brega ima tri ćerke - Emu, Lulu i Unu. Ako gleda poreklo, po ocu je Hrvat, a po majci Srbin, supruga mu je muslimanka, a sve tri ćerke su različite veroispovesti. Iz ugla supruge Dženane Bregović i njega - to je izbor njihovih naslednica.

Goran

Printscreen

 

- Moja deca kada su bila mala ona su u vreme Bajrama bili muslimani jer su se tada dobijali pokloni, a za vreme Božića i Uskrsa su bili hrišćani jer su i tada poklone dobijali. Sada više ne znam šta slave. Mislim da je samo srednja, koja je sada u pubertetu - budista. To mi, naravno, ne smeta. Moja deca će biti Francuzi, mada vole da dolaze u naše krajeve i imaju drugarice ovde - rekao je on jednom prilikom i dodao:

OVO SKORO NIKO NIJE ZNAO Goran Bregović ima TRI ĆERKE RAZLIČITIH VEROISPOVESTI, a tek da čujete šta slave!

Alo

 

- A za suprugu i mene je kasno, nas dvoje ćemo uvek biti naši. Lečeni naši. Teško je u životu se od toga izlečiti - rekao je pre nekoliko godina Bregović koji ima tri ćerke: Emu, Lulu i Unu. Jedna je muslimanka, druga je budista, a treća pravoslavne veroispovesti.

ĆERKA ŽELJKA MITROVIĆA RASKINULA SA VERENIKOM On obrisao sve zajedničke fotografije pa poručio "Hvala ti Bože na lekcijama" (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading