Jelena
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Jelena je to potvrdila za hrvatske medije. Iako su donedavno, kako se činilo, uživalu u skladnom braku, zbog posla su, kako je jednom prilikom ispričao glumac, često bili razdvojeni, te nije mogao da im posvećuje vremena onoliko koliko bi želeo.

– Sada već i Maša, moja kćer, uveliko priča. Kada krenem na posao ona kaže: ‘A nemoj danas na posao, tata. Treba manje da odlaziš odlaziti na posao‘ ili kada te zagrli oko noge osećaj je grozan, ali s druge strane, znaš da ćeš svojoj deci priuštiti sve – rekao je Momčilo za „InMagazin“ i dodao:

Foto: Printscreen/instagram

 

– Nađe se vremena za odmor i koliko god sam umoran, uživam u njihovoj sreći, tako da mi nije teško podići se ujutro i otići na vrhunsku plažu na kojoj nema nikoga. Sve je podređeno deci i počneš razmišljati na taj način, gde ćeš, šta ćeš, kako ćeš. Kako njima ispuniti vreme i što će oni da rade.

Inače, Momčilo Otašević i Jelena Perčin su pre dve godine dobili sina Jakšu, koji, uz četvorogodišnju Mašu, te Jeleninu ćerku iz prvog braka Lotu, čine njihovo najveće bogatstvo.

Jelena je podsetimo za hrvatske medije potvrdila da se Momčilo i ona razvode.

- Kako sam? Uh, teško pitanje. Teško je. Glupo mi je lagati. Rastajemo se. Uvek sam se trudila ne pričati o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o venčanju, pa neću ni o rastavi. Svaka je rastava grozna. Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrisana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna radi dece - kazala je za hrvatsku "Gloriju" Jelena, koja je devet godina starija od Otaševića.

- Od prijatelja sam dobila bezuslovnu podršku. Moj intimni krug je sa mnom ceo život i jako se dobro poznajemo. Svi su znali da odluku nisam donela slučajno - dodaje ona.

- Puno sam toga doživela u životu, puno ekstremnih situacija i naučila sam da se može preživeti. U mojoj glavi je da dok god sam zdrava i imam dve ruke i noge, biće nekako... Nešto ću moći - zaključuje četrdesetjednogodišnja glumica.

OGLASILA SE Nakon žestokih prozivki na račun njene haljine, Lepa Brena fanovima poručila OVO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading