"SA NJIM NISAM DOŽIVELA LJUBAV" Jelena Perčin otkrila detalje razvoda sa Momčilom: ZBOG OVOGA JE SVE BOLNIJE!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Momčilo Otašević i Jelena Perčin su 2020. godine dobili sina Jakšu, koji, uz četvorogodišnju Mašu, te Jeleninu ćerku iz prvog braka Lotu, čine njihovo najveće bogatstvo.

Jelena je sad otkrila da sa mužem tokom braka - nije osetila ljubav.

- Ljubav je užasno nepredvidiva. Ono što smatram da ljubav jeste, nisam još doživela. Naime, dok god je ego jači od emocije, mislim da to nije ljubav nego iluzija ljubavi - kazala je ona.

Jelena

Foto: Printscreen/instagram

 

- Iz nijednog svog odnosa nisam otišla, a da se nisam dala do kraja. Zbog toga je sve i bolnije, ali ne mogu drugačije postupiti. To je lutrija i na njoj sam uglavnom gubila - navela je Jelena za hrvatsku "Gloriju".

Jelena je, podsetimo, juče priznala da joj je jako teško.

- Kako sam? Uh, teško pitanje. Teško je. Glupo mi je lagati. Rastajemo se. Uvek sam se trudila ne pričati o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o venčanju, pa neću ni o rastavi. Svaka je rastava grozna. Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrisana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna radi dece - kazala je tada glumica, koja je devet godina starija od Otaševića.

- Od prijatelja sam dobila bezuslovnu podršku. Moj intimni krug je sa mnom ceo život i jako se dobro poznajemo. Svi su znali da odluku nisam donela slučajno - dodala je bila.

- Puno sam toga doživela u životu, puno ekstremnih situacija i naučila sam da se može preživeti. U mojoj glavi je da dok god sam zdrava i imam dve ruke i noge, biće nekako... Nešto ću moći - zaključila je tom prilikom četrdesetjednogodišnja glumica.

Momčilo Otašević je rođen u Cetinju. Glumio je u ostvarenjima "Budva na pjeni od mora", "Kud puklo da puklo", "Komšije" i drugim. Jelena Perčin je iz Dubrovnika, a publika je zna po ulozi u seriji "Zabranjena ljubav".

"OTIŠLA SAM VOĐENA MORALOM" Glumica progovorila o napuštanju serije "Igra Subdine": NIKO NEMA PRAVA DA MI NEŠTO KAŽE

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Leonor

05.01.2023 12:08

Jaooo, neee. Nemoguce. Kako, zasto? Uvek sam mislila da im je brak divan i da divno zive. Bas mi je zao.