"OTIŠLA SAM VOĐENA MORALOM" Glumica progovorila o napuštanju serije "Igra Subdine": NIKO NEMA PRAVA DA MI NEŠTO KAŽE
Foto: Printscreen/instagram

Glumica Jelena Jovičić progovorila je o napuštanju serije "Igra sudbine" i prozivkama na društvenim mrežama da je sramota da igra u sapunici.

- Ja sam profesionalac. Došla sam tamo kao prijatelj. Pozvao me je Žarko Jokanović, koji je moj kum, dvostruki, i zato sam i izašla iz serije kad i on - kazala je Jelena Jovičić na početku.

Instagram

 

- Vođena sam moralom i zbog toga nisam više deo te ekipe. Nemam ništa protiv sapunica, možda će to zvučati bezobrazno, ali mnogo je bolje raditi u okviru svog posla sapunice nego snimati reklame za kladionice i dozvoliti da nam one budu pokrovitelji pozorišne sezone. Zbog toga niko nema pravo da mi nešto kaže na tu temu - ističe četrdesetšestogodišnja glumica.

Serija "Igra sudbine", podsetimo, nastavila je da menja glumačku postavu, a Mira Banjac se nedavno oglasila povodom svog odlaska iz ove sapunice. Mira je bila jedno od većih pojačanja u novoj sezoni popularne serije, u kojoj je oživela lik Gvozdenije Karamatijević - Madam Deni.

Honorari glumaca u seriji navodno nisu bili milionski kao gledanost. Plate glumaca kretale su se navodno od 1.000 do 3.000 evra na mesečnom nivou. U javnosti se spekulisalo da je produkcija Miru Banjac uskratila za dva honorara.

Printscreen

 

- Nemam šta da kažem na tu temu. Neću da pričam čisto da bih nešto rekla. Sve te priče koje se sada pletu njihova su žvaka. Ja sam se dostojanstveno povukla i, iskreno da kažem, jedva sam čekala da izađem odatle. Sada sam kod kuće i brinem o svom zdravlju, a to što oni rade jedna je velika žvaka - rekla je Mira tada.

EMOTIVNO Nadežda Biljić i Toma Panić o intimnim novogodišnjim i božićnim željama za Alo! "Samo da nam sin Longo progovori!"

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading