ONA JE ZAMENLJIVA KATERGORIJA Jovana Jeremić žestoko o Dragani Kosjerini
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Jovana Jeremić otkrila šta misli o voditeljki Dragani Kosjerini, a po svemu sudeći, o njoj nema visoko mišljenje.

- Dragana Kosjerina je lepa devojka, ali to je obična voditeljka. Hteli su da dižu Draganu preko mene. Ona je zamenljiva kategorija, RTS će funkcionisati bez nje. Jovana Jeremić je ipak harizma, ličnost, firma, seks uživo, personaliti. To je ogromna razlika - započela je Jovana, a potom dodala: 

ONA JE ZAMENLJIVA KATERGORIJA Jovana Jeremić žestoko o Dragani Kosjerini

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

Ne kopiram nikoga, pišem, uređujem, vodim, stvaram. Bilo mi je krivo kada su stavili da sam je kopirala. Ona nije ni zvezda, nije moj nivo. RTS taba i uništava ličnost, a Pink pravi zvezde. RTS vode žene koje su isfrustrirane. Oni ne žele da proizvedu zvezde - rekla je Jermićeva.

 RAŠIRILA NOGE I POKAZALA PREVIŠE Milica Dabović otišla korak dalje i zgrozila javnost (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (9)

Loading
Ljilja

03.01.2023 15:24

Meni nije jasno dali onaj Mitrović vidi ko mu vodi jutarnji program, ona je bruka i sramota za Pink, pa ona nije ni rijaliti da vodi, samo se promoviše kao starleta i go go igračica oko šipke ,sramota da veće nema

Vesna

03.01.2023 18:00

@Ljilja - Njoj ni ovce ne bih smela poveriti da cuva

Plamen Palikuća

03.01.2023 15:30

A ti si Jovana ispušena muštikla i ništa više. poklopi se ušima i nemoj da misliš da gledaoci ne vide tvoja glupiranjA Na TV. ostavi devojku na miru.

Giga

03.01.2023 15:31

Ko bre gura ovu budalu. U zadrugu sa njom.

Milka

03.01.2023 16:55

@Giga - Ovu Jovanu treba spricati protiv besnila...zena nije normalna.Pusti da drugi pricaju o tebi.Dragana preleoa devojka i bas je harizmaticna,obozacam je.

MUJO

03.01.2023 17:07

Alo bre spodobo,DRAGANA je za tebe dama i nedostižna, ti možeš da vodiš samo rijaliti sa starletama i onima bez mozga.

dragiša petrović

03.01.2023 17:14

Mde bih da vredjam ovu osobu, niti da kažem da joj je potrebna pomoć nekih drugih u belim mantilima,ali za nju je Dragana Kosjerina pravi novinar,urednik, svesrdna umetnica koja je položila ispit i u sportskoj redakciji, informativnoj redakciji, voditelstvu, zabavi...sem gde nije prošla u rijalitiju noviarstva kome pripada ova spodoba koja o sebi govori. Sigurean sam da joj Kosjerina nećče opdgovcori jer je ne vidsi kao mrava u tri hekatara zemlje ,a ova osoba sami traži nifuzćnost da se sa nekim savadja kako bi bila u medijima. Kaće ima harizmu.Gospode ,ona i ne zna pta je to. I sve dom pčlrenose ovakve gluposti mediji , nema nam spasa. Novinmarstvo je bačeno i sa ovakvima u močvaru, vaspitanje mladih je u zašpečku jer ovakve spodobe u fizičkom, mentalnom i psihiočkom smislu su na ružiučastoj.Pitam, vsanika: koliko si ti Mitroviću kumovao na stvaranju ovakvih rušitelja osnova novinarstva. Ah,da, ti nikada nisi ni bio novinar, ti si bio dizač reglera,ali u svakom sistemu, počev od JUL.-a se nadješ, prilagodišđ...I ova koja je vikenfom rasterane ljude s Pinka -

Vesna

03.01.2023 17:57

@dragiša petrović - Nije ona Kosjerini ni do kolena... Nije ni svesna koliko je glupa

Симеон

03.01.2023 18:05

Каква је ово идиоткиња. Да има и мало морала и памети, не би се појавила нигде. Ко више дозвољава оваквим ликовима да се појављују на јавној сцени.