LJUT KAO RIS Takmičerka razbesnela Sašu Popovića,, osuo paljbu po njoj usred emisije
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Kandidatkinja Marija Palavra poreklom je iz Smedereva, a trenutno živi u Austriji. Pevanjem se bavi već nekolio godina, pa je odlučila da okuša sreću u najpopularnijem takmičenju „Zvezde Granda“ u čemu joj je svesrdnu podršku iz bekstejdža pružio suprug.

Za svoj prvi nastup u „Zvezdama Granda“ Marija je odabrala Cecinu pesmu „Maskarada“, međutim nakon izvođenja nije bilo niti jednog glasa.

LJUT KAO RIS Takmičerka razbesnela Sašu Popovića,, osuo paljbu po njoj usred emisije

Foto: Youtube/Printscreen

 

Sledeću pesmu koju je odabrala bila je „Sve ću da ti dam“ Bon Ami, ali nakon izvođenja ove pesme Marija Šerifović i Viki Miljković spremale su se da takmičarki daju panik taster, a upravo to se i desilo pre nego je kandidatkinja završila izvođenje.

Marija, korektno si pevala, sve je bilo u redu, ali zašto si izabrala ovu drugu pesmu? Od toliko hitova, jednostavnih, normalnih i lepih pesama, ti nađeš ovo? Prvo niko ni ne zna ovu pesmu, drugo pesma je baš nezgodna za takmičenje – rekao je kandidatkinji Saša Popović.

Slično mišljenje kao Saša Popović imao je i Aleksandar Milić Mili, pa nije moga, a da ne prokomentariše takmičarkin nastup.

–Iščupala si se tokom prve pesme, „Maskarada“ je teška pesma. Napravio sam tu dva tonaliteta, a ti si tačno pogodila i ja sam mislio da ćeš razvaliti u drugoj, a ti ništa – rekao je Mili i dodao:

LJUT KAO RIS Takmičerka razbesnela Sašu Popovića,, osuo paljbu po njoj usred emisije

Printscreen

 

Da si neku normalniju izabrala, prošla bi sigurno dalje - rekao je Mili takmičarki.

ZARATILE ZBOG TREĆE OSOBE Jovana Jeremić za Alo! o pomirenju sa Majom Marinković

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading