NE SMIRUJE SE Kako je Jadranka Barjaktarović napravila karijeru u Srbiji protiv koje peva
Foto: Printscreen

Jadranka Barjaktarović ponovo se našla na meti negativnih komentara, nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak gde peva pesmu Mitra Mirića "Ne može nam niko ništa". 

Pevačica je numeru izvela u izmenjenoj formi - "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije", što je već uradila pre dve godine zbog čega joj je zabranjen ulazak u našu zemlju. 

Njen potez mnogi su shvatili kao provokaciju, pa su je na društvenim mrežama osudili zbog ovoga.

Nekima je zasmetalo upravo to što je Jadranki karta za ulazak u muziku bila upravo Srbija, gde se takmičila u šou programu "Zvezde Granda".

Tada je kao 24-godišnja devojka došla u drugu sezonu muzičkog takmičenja, gde je osvojila treće mesto.

Publika u Srbiji zavolela je ovu pevačicu tokom učešća u "Zvezdama Granda", zahvaljujući čemu je stekla veliki broj fanova.

NE SMIRUJE SE Kako je Jadranka Barjaktarović napravila karijeru u Srbiji protiv koje peva

Foto: Printscreen/instagram

 

Njeni nastupi na ovim prostorima su bili jako posećeni, a bila je i rado viđen gost na svim srpskim televizijama i radio stanicama.

Ipak, da joj podrška fanova sa ovih prostora ne znači mnogo, dokazala je pre dve godine. Jadranka je nakon izbora i promene vlasti u Crnoj Gori, na jednoj političkoj proslavi u Podgorici jasno izmenila tekst numere, te umesto "Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine", pevala "Ne može nam niko ništa jači smo od Srbije".

Nakon toga, njoj je  zabranjen ulazak u Srbiju i izgubila je veliki broj fanova.

Inače, pevačica se nakon skandala pravdala da ju je "ponela atmosfera i da nije nikome htela da naudi niti da ga uvredi".

Mnogo mržnje ima među vama! Svakom se desi u životu da pogreši, a vi ste kao bezgrešni?! Da se razumemo, nije mi bila namera nikog da uvredim i ponizim, volim obe zemlje, volim moju Crnu Goru, volim i Srbiju. Ne znam zašto ste se svi našli uvređenima, pa sam ja za vas trenutno najveći neprijatelj?! Sve ste u životu sredili, pa se bavite mnome - napisala je pevačica tada i dodala:

- Rekla sam da sam pogrešila, da nikakvu lošu nameru nisam imala, atmosfera me je ponela, pevala sam onako kako su ljudi u publici pevali sa mnom. 

BEZ DLAKE NA JEZIKU Lepa Brena brutalno odgovorila hejterima: Naslikane zlatne cice na haljini su problem!?

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading