PONOVO PROVOCIRA SRBE Jadranka Barjaktarović se ne smiruje, sa ponosom zapevala: JAČI SMO OD SRBIJE (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

Davno zaboravljena folk pevačica Jadranka Barjaktarović naišla je na osudu čitave javnosti kada je na jednoj proslavi u Podgorici 2020. godine pevala stihove "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije".

Tada se pravdala da ništa loše nije mislila, da je brzopleto i nesmotreno postupila. Ipak, da je samo lagala, ne bi li se "oprala" u uvek prijateljski nastrojenoj Srbiji, gde je duže od deceniju gradila karijeru i zarađivala novac, govori novi snimak, u kom Jadranka ponavlja svoj sramotni postupak.

Barjaktarovićeva je nastupala za Novu godinu, gde je ponovo pevala hit Mitra Mirića s izmenjenim tekstom, a snimak je ubrzo postao viralan.

 

 

Jadranka je sa osmehom na licu pevala : "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije", a potom muškarcu iz publike dala mirkofon i sa osmehom slušala kako izvodi refren pesme, ali s izmenjenim tekstom.

Da je snimak verodostojan i da je baš ona na njemu, govori i fotografija koju je ona podelila na Instagramu i na kojoj je u istoj haljini kao sa videa.

Podsetimo, Jadranka se 2020. godine, posle skandala, pravdala da ju je ponela atmosfera i da nije nikome htela da naudi niti da ga uvredi.

" TUMOR JE BIO VELIČINE FUDBALSKE LOPTE“ Voditeljka progovorila o teškoj operaciji: NIKO NIJE ZNAO DA SAM BOLESNA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
tarifa je mera

02.01.2023 20:05

Шта ће певаљка... остало јој да крешти по собичцима, кафаницама, ћумезима, по штековима криминалаца мило-гораца... И баш јој иде !!! Тренутно је најуспешнија милогорка у оно још малкице Милових заљубљеника у његов лик и недела🐒🐵

Kure

02.01.2023 23:25

Nastavice da peva ,ali za drustvo do 10 ljudi...

hahahha

03.01.2023 01:44

Jel opet pristala da peva za 2 eu ??? Pacenica