ALEKSANDRA PRIJOVIĆ PODELILA SREĆNE VESTI Čestitke ne prestaju da se nižu, Brena i Boba VAN SEBE
Foto: Printscreen/instagram

Pre više od četiri godine otpočeo je brak Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića. Sin tenisera Slobodana Bobe Živojinovića i pevačica na leto 2018. uplovili su u bračne vode naočigled brojnih zvanica. Većina je tada novopečenim mladencima predviđala srećan i dug zajednički život, nažalost bilo je i onih zloslutnika koji su smatrali da su dva sveta te da to među njima neće dugo potrajati.

Neverne Tome skladni supružnici razuverili su lepim brakom, utemeljnom na poštovanju, poverenju i ljubavi a kruna tog odnosa njihov je sin Aleksandar koji je nepunih godinu dana od venčanja došao na svet. Svi su očekivali da će Prijovićka i Filip ubrzo nasledniku podariti brata ili sestru, međutim to se nije dogodilo, po rečima estradne umetnice, jer je vreme sada malo za karijeru.

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ PODELILA SREĆNE VESTI Čestitke ne prestaju da se nižu, Brena i Boba VAN SEBE

Printscreen

Mada vrlo posvećena razvoju svog muzičkog profesionalnog puta u kom i FIlip vrlo aktivno kao tekstopisac i kompozitor učestvuje, Aleksandra često ume da kaže da je porodica njena baza i njeno najveće bogatstvo. Aplauzi, reflektori i slava sve to dođe i prođe ali ono što ostaje su najmiliji, njihovi zagrjaji i uspomene koje su zajedno stekli.

Jednu od sećanja na neke takve divne dane Prija je nedavno podelila sa pratiocima na "Instagramu". Reč je o fotografiji koja je nastala pre ravno sedam godina. Na njoj ona i Filip mlađi, zagrljeni i nasmejani poziraju. Budući da je u opisu ona stavila broj 7 i srce nametnuo se zaključak da Filip i Prija baš na današnji dan obeležavaju sedmu godinu od prvog poljupca.

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ PODELILA SREĆNE VESTI Čestitke ne prestaju da se nižu, Brena i Boba VAN SEBE

 

 

Čestitke ceo dan pristižu na adresu estradne umetnice, sa željom da ljubav i brak Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića potraje, te da supružnici u skladu dočekaju zajedničku starost.

EKSKLUZIVNO ZA ALO! Goca Tržan i Nikola Rokvić pokazali svoju HUMANU STRANU, a onda sumirali godinu koja je na izmaku i otkrili detalje koje niko nije znao!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading