EKSKLUZIVNO ZA ALO! Goca Tržan i Nikola Rokvić pokazali svoju HUMANU STRANU, a onda sumirali godinu koja je na izmaku i otkrili detalje koje niko nije znao!
Foto: Alo

Fondacija za srpski narod i državu organizuje novogodišnji događaj, pozivaju decu sa smetnjama u razvoju i invaliditetom, socijalno ugroženu decu, decu koja pripadaju nacionalnim manjinama kao i svu decu Beograda na novogodišnju manifestaciju i dodelu novogodišnjih paketića, a pevačica Goca Tržan i njen kolega Nikola Rokvić, dokazali su gestom svoju humanost i došli kako bi upotpunili ovaj divan događaj.

Oni su oberučke rado prihvatili ovaj poziv i tom prilikom dodatno usrećili decu i uveličali humanitarnu akciju, a ekskluzivno za Alo! su otkrili sve o predstojećim praznicima i Novoj godini, ali i progovorili o tome kolika je čast biti deo pomenute manifestacije, koja se pobrinula da deci približi čari predstojećih praznika i dodeli im novogodišnje paketiće.

EKSKLUZIVNO ZA ALO! Goca Tržan i Nikola Rokvić pokazali svoju HUMANU STRANU, a onda sumirali godinu koja je na izmaku i otkrili detalje koje niko nije znao!

Alo!

- Jeste, naravno. Bitno je da se mi javne ličnosti uvek odazovemo humanitarnim akcijama, da pomažemo deci, pogotovo deci sa posebnim potrebama, bolesnoj deci i da im nekako na taj način barem malo ulepšamo život i olakšamo njihove svakovnedno probleme. - istakao je Rokvić sa osmehom na licu i priznao da su deca zapravo najiskrenija publika.

S obzirom da je pre nešto više od godinu dana, 6. novembra, preminuo čuveni pevač Marinko Rokvić, inače Nikolin otac, cela njegova porodica sa njim na čelu prošla je kroz nikad teži period u životu, te je shodno tome morao da se suoči sa vrlo potresnim i bolesnim trenucima, a sada je pevač progovorio o svojim novogodišnjim željama.

- Pa kao i svim ljudima, želim prvenstveno ljubavi, zdravlja, lepih trenutaka, mnogo više nego loših koji su neizostavni deo života, i eto, želim naravno dragim ljudima da im materijalno bude bolja sledeća Nova godina. - zaključio je za naš portal Nikola Rokvić.

Celu njegovu izjavu možete poslušati u prilogu ispod.

Pevačica Goca Tržan nastavlja da niže uspehe, kako na poslovnim, tako i u privatnom životu, a sada je za Alo! pristala da sumira godinu koja je na izmaku i otkrije do sada nepoznate detalje.

Ona je se na početku osvrnula na činjenicu koliko je zapravo važno darivanje za novogodišnje praznike, pogotovo kada deca u pitanju.

- Ja mislim da mi najčešće zaboravimo koliko ljudi ima kojima je ovakvo darivanje potrebno, kojima ovakva vrsta radosti koju ne dobijaju često. Život im je mnogo teži nama. Mislim da je važno podignuti svest o deci sa posebnim potrebama. Inače je davati mnogo lepše nego uzimati. Ja nekako u životu više čak uživam u tome da dajem poklone nego kada ih dobijam. - istakla je Tržanova za Alo!

Pevačica je između ostalog otkrila da je njen najomiljeni poklon koji je dobila zapravo bila mačka, a da ju je suprug iznenadio putovanjem još u februaru.

Šta je još pevačica priznala i kakve su njene Novogodišnje želje poslušajte u videu ispod.

POTRES U DOMU SAŠE POPOVIĆA Objavljene ŠOK VESTI, Suzana ZANEMELA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading