SVI U NEVERICI ZBOG ĆERKE ŽELJKA JOKSIMOVIĆA Niko ne može da je prepozna, šta joj se desilo?! (FOTO)
Printscreen

Ćerka Željka Joksimovića iz prvog braka krenula je očevim stopama, pa je tako već ostvarila neke od prvih uspeha u muzičkoj karijeri čime je pevača učinila izuzetno ponosnim, međutim i zanosnom lepotom ona može da se pohvali, a besprekoran izgled Mine Joksimović nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

SVI U NEVERICI ZBOG ĆERKE ŽELJKA JOKSIMOVIĆA Niko ne može da je prepozna, šta joj se desilo?! (FOTO)

Printscreen

 

Na društvenoj mreži "Instagram" ova dvadestšestogodišnjakinja veoma je aktivna i već je prikupila zavidan broj pratilaca koji svakodnevno imaju prilike da zavire u pojedinosti iz njenog privatnog života, a neke od komentarisanijih tema upravo su njen modni stil, nega lica i tela, hair style i make up trendovi kao uostalom i celokupan izgled Mine Joksimović.

Najnovijom fotografijom ona je posebno skrenula pažnju u prvi plan ističući svoje lepo lice, kao i to gde se i na koji način neguje, a primetno je da veoma vodi računa o svom izgledu što i ne čudi ako uzmemo u obzir da je od malih nogu na neki način izložena medijskoj pažnji.

SVI U NEVERICI ZBOG ĆERKE ŽELJKA JOKSIMOVIĆA Niko ne može da je prepozna, šta joj se desilo?! (FOTO)

Printscreen Instagram

Mnoštvo komplimenata svakodnevno preplavljuju nalog ove atraktivne brinete koja po mišljenju njenih pratilaca dosta podseća na majku Vesnu, međutim, mnogi su primetili i da je Mina dosta radila na svom fizičkom izgledu u poslednjih nekoliko godina, a po svemu sudeći to i danas čini ništa ne prepuštajući slučaju.

Naime, kada se uporedi izgled Mine Joksimović iz mlađih dana, sa onim danas, razlika je i te kako očigledna., osim promena koje su neminovne u adolescentskom periodu, čini se da je ćerka Željka Joksimovića imala i nekoiliko estetskih korekcija koje su danas nešto čemu ne odoleva veliki broj pripadnica nežnijeg pola.

MIRKOVIĆI NA NOGAMA Dragana se HITNO OGLASILA, nije mogla da izdrži, ZA SVE JE KRIV TONI

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ruzica

29.12.2022 22:22

To lepote nije ni videlo, plasticara kao i mnoge,a lepotice su one sto su prirodne.