JELENA ĐOKOVIĆ GOST NA KONCERTU ŽELJKA SAMARDŽIĆA Noletova supruga zapevala na bini, PUBLIKA U ŠOKU
Foto: Printscreen/Instagram

Supruga slavnog tenisera Novaka Đokovića, Jelena Đoković, bila je gost čuvenog pevača Željka Samardžića na koncertu u Beogradu.

Publika je bila iznenađena što je vidi na sceni, pa su je pozdravili velikim aplauzom, dok se Jelena potrudila da digne atmosferu, te pevala u glas sa Željkom.

JELENA ĐOKOVIĆ GOST NA KONCERTU ŽELJKA SAMARDŽIĆA Noletova supruga zapevala na bini, PUBLIKA U ŠOKU

Instagram

 

- Urezaću njeno ime, daću zlatan sat, da je muško bila bi mi k'o rođeni brat - pevao je Samardžić, a i Jelena sa njim, stihove pesme "Kafanska pevačica".

- Ja sam sebe uvek smatrala štreberom, iako ta reč nije imala dobru konotaciju u društvu. Uvek sam sebe doživljavala kao osobu koja voli da uči i koja ima neki cilj - rekla je Jelena i istakla da je dobro biti štreber.

- Sećam se svog detinjstva, ali sam dosta i zaboravila. Sada sam, kao odrastao čovek, poželela da to obnovim, a i da se pripremim za moju decu (školovanje). Oni onda vide kako ja učim, u našoj kući učenje je osnova svega. U svemu što radimo smo vrlo radoznali. Ja ih uvek podstičem pitanjima, da bi promišljali i uvek ih pitam: "Šta ti misliš...?", jer želim da vidim njihov tok razmišljanja - otkrila je bila Jelena u Jutarnjem programu RTS-a.

EVO KAKO IZGLEDA TRUDNA ANĐELKA Nakon vesti da čeka dete sa venčanim kumom se nije pojavljivala, A SADA JE OTKRIVENO ŠTA RADI DOK JAVNOST BRUJI O NJENOJ AFERI (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading