EVO KAKO IZGLEDA TRUDNA ANĐELKA Nakon vesti da čeka dete sa venčanim kumom se nije pojavljivala, A SADA JE OTKRIVENO ŠTA RADI DOK JAVNOST BRUJI O NJENOJ AFERI (FOTO)
Foto: Alo/Ilustracija/Printscreen Paparazzo Lov

Ona se ovim povodom nije oglašavala, a sada ju je ekipa "Paparaco lova" snimila i kako provodi trudničke dane. Kako se spekuliše, glumica je u petom mesecu trudnoće.

Paparaco ju je snimio kako šeta psa u blizini zgrade u kojoj živi, te je u opuštenom izdanju, a trudnički stomak se nazire i u širokoj garderobi.

Inače, Anđelkin bivši suprug oglasio se posle saznanja da čeka dete sa njegovim nekadašnjim bliskim prijateljem.

EVO KAKO IZGLEDA TRUDNA ANĐELKA Nakon vesti da čeka dete sa venčanim kumom se nije pojavljivala, A SADA JE OTKRIVENO ŠTA RADI DOK JAVNOST BRUJI O NJENOJ AFERI (FOTO)

Printscreen Paparazzo Lov

 

- Nisam u kontaktu sa Anđelkom jer mrzim laži, a ona je skrivala istinu od mene. Neke stvari bi trebalo da budu svetinja, kao na primer da ne treba da budeš sa prijateljem bivšeg muža. Ali očigledno postoje oni kojima ništa nije sveto. Bez obzira na to što sam bivši muž, taj čovek je bio moj prijatelj - kaže Dario.

 

 

On nije želeo detaljnije da priča o svom bivšem drugu i ženi jer ga, kako ističe, njih dvoje ne zanimaju.

- Želim da se stavi tačka na ovu temu! Nije mi bila namera da šalom: "Mogu da im budem kum na venčanju. Nemam ništa protiv da i on uzme moje prezime" nastavljam dalje priču. Mene oni stvarno ne interesuju. Njihov život, njihova stvar. Desilo se šta se desilo, život ide dalje - priča Dario za "Informer".

IZAŠLA IZ DEPRESIJE Luna Đogani nikad iskrenije o teškim momentima i gubitku bebe

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Дуле

29.12.2022 11:29

Што се још не удаје, зар да јој се дете роди ванбрачно?