U DOMU SEKE ALEKSIĆ SVI NA NOGAMA Stigle neočekivane vesti, dugo se skrivalo (VIDEO)
Foto: Printscreen/Pritnscreen

Da li su i koliko sinovi Seke Aleksić, Jovan i Jakov bili dobri i poslušni u 2022. godini govori činjenica da im je pevačica uveliko pazarila poklone i smestila ih ispod jeke. Prvog dana u godini u jutarnjim časovima, kao i svake godine, mališani estradne umetnice otvoriće darove koje im je ponosna mama namenila, a nije tajna da će u dogovoru sa tatom Veljkom Piljkićem i oni njoj prirediti poneko iznenađenje, što je već postala porodična tradicija. 

U DOMU SEKE ALEKSIĆ SVI NA NOGAMA Stigle neočekivane vesti, dugo se skrivalo (VIDEO)

Promo

 

Ne sumnjamo da će Seka od svojih momaka dobiti predivne darove, ipak čini se da je najveću novogodišnju želju ona sama sebi ostvarila i to par dana pred doček. Naime, već duže vreme vlasnica brojnih muzičkih hitova radila je na kolekciji odeće, koju je danas premijerno prezentovala putem njenog i oficijalnog "Instagram" profila brenda "555". Kreacije pod nazivom "Stage" pretežno su od lateksa, tu ima pantalona, suknji, majica i korseta, koje je Seka u ulozi modela sve sama prezentovala.

Suprug i sinovi Seke Aleksić ponosni su na pevačicu i njen novi poslovni potez, koji će ne sumnjamo biti uspešan jednako koliko je i njena muzička karijera. Ovo je samo početak nečega lepog i unikatnog, a veruje se da će Aleksićeva tek publici predstaviti novitete.

SVI PLAČU ZBOG LUNE ĐOGANI Ona ne može da ćuti, sa knedlom u grlu priznala

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading