SVI PLAČU ZBOG LUNE ĐOGANI Ona ne može da ćuti, sa knedlom u grlu priznala
Foto: Printscreen

Pevačica Luna Đogani otkrila je kako će provesti Novu godinu, ali i šta joj je sve loše prethodna godina donela.

- Prošle godine smo izašli da proslavimo Novu godinu, Mia je bila baš beba. A ove godine nećemo, bićemo malo mirniji jer nam je ova godina bila baš burna. Ova godina nam je bila baš... Prvog januara smo bili zaraženi koronom, haos, sve se ređalo, loše stvari, jedna za drugom . Zato smo ove godine odlučili da proslavimo lagano, u krugu prijatelja, neka večerica, kući, sa ćerkicom, možda i legnemo ranije, tako nam odgovara. Umorili smo se malo od 2022. godine - navela je Luna.

SVI PLAČU ZBOG LUNE ĐOGANI Ona ne može da ćuti, sa knedlom u grlu priznala

Foto: Printscreen/instagram

 

Đoganijeva se prisetila i velikog udarca koji je preživela kada je izgubila bebu, pa je otkrila da nije dozvolila sebi da pada psihički.

- Naučili smo da se sve u životu dešava sa nekim razlogom, tako je trebalo, tako je suđeno, ne treba padati, upadati u depresije, treba pogledati oko sebe i videti šta je to dobro što već imaš, a ja hvala Bogu imam mnogo toga dobrog oko sebe i to me je održalo da kažem sebi: "Okej, idemo dalje, biće, desiće se ponovo". Ti teški trenuci su tu baš da biste ojačali za neke lepe stvari - ispričala je ona u emisiji Premijera Vikend Specijal.

EVA RAS OTKRILA ŠOKANTNU ISTINU O OCU Njena majka htela da se UBIJE, tada je imala samo 22 godine, JEZIVO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Ccccccccc

27.12.2022 21:00

Koliko ste dosadni sa ovom siptarkom. Dokle bre?? Nadam se da će joj ova Nova g.biti još gora što joj iskreno želi većina normalnog naroda u Srbiji , dr.....ina ,narkomanka , nimfomanka, ološ, svi ste brzo zaboravili ko je i sta je . Siptarima nije ovde mesto!!!!

Istina

28.12.2022 02:12

Dosta više glumice poštuj onog čoveka što te voli bila bi još gora da ti nije on bila bi ko tvoja monstrummajka

Nina

28.12.2022 10:24

Koga interesuje žena koja iza sebe ima samo to da je rasturila jedan brak.Čemu priče o njoj,čime je zaslužila.Devojka koja je neobrazovana,ima snimke na jut jubu javnog seksa,ništa pozitivno što bi ste prezentovali mladima.