Neću glasati! – Jedan od najpopularnijih domaćih izvođača izneo jasan stav i povukao jaku paralelu – Pogledajte o čemu je reč (VIDEO)
Foto: Promo/Foto: Live production

Region željno iščekuje najveću muzičku ceremoniju dodele muzičkih prizanja Music Awards Ceremony (MAC) powered by MaxBet, koja će se u organizaciji Skymusica održati 25. i 26. Januara u Štark Areni. U trci za prestižne MAC nagrade našlo se više od 600 nominacija u 20 kategorija, a publika putem zvaničnog YouTube kanala manifestacija uveliko glasa za svoje favorite.

Neću glasati! – Jedan od najpopularnijih domaćih izvođača izneo jasan stav i povukao jaku paralelu – Pogledajte o čemu je reč (VIDEO)

Promo

 

Mnogi izvođači su takođe dali svoj glas nekome od svojih kolega, ali ne i Nucci, koji je o na duhovit način objasnio svoj stav o tome. O čemu se radi, pogledajte u videu:

Nucci je takođe nominovan za MAC nagrade, i to u ukupno četiri kategorije - BALKAN TRAP, NEW AGE KOLABORACIJA, VIRAL i MUZIČKI VIDEO, za numere „Crno oko“, „Zovite doktore“ i „Gad“, a publika će imati prilike 26. januara da ga gleda u Areni, uz ostale zvezde koje su potvrdile svoj nastup na MAC-u: Konstraktu i Zemlju gruva, Riblju čorbu, Jelenu Rozgu, Karolinu Gočevu, Tončija Huljića, Sašu Matića, Acu Pejovića, Coby-ja, Voyage-a, Devita, Sajfera, sastav 2Bona, Amnu, Coby-ja, Lackua, Nikoliju, Teodoru, Mahrinu, Zeru i Crnog Ceraka.

Ulaznice za najveći regionalni muzičko-scenski spektakl dostupne su putem sajta efinity.rs, aplikacije e_Finity ili na Blagajni Štark Arene.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading