FAVORIT ZA POBEDU Pesmu čuva već 11 godina: NA EVROVIZIJU HOĆE I SAŠA POPOVIĆ?
Ataimages

Javni servis Srbije je početkom septembra raspisao konkurs za izbor kompozicije koja će predstavljati Srbiju na Pesmi Evrovizije, a sada je poznato da se među 900 prijava nalaze i Dragan Kojić Keba, Gordana Lazarević, ali i adut Saše Popovića.

Saša Popović

Ataimages

 

Kako Kurir nezvanično saznaje, među prijavljenima je i Aleksandar Simić. Učesnik "Zvezda Granda" iz Mionice, čiji mentor je bio Dragan Stojković Bosanac, završio je srednju muzičku školu, a zbog učešća u takmičenju napustio je Muzičku akademiju. Muzički idol mu je Zdravko Čolić, a u takmičenju je izvodio operske arije. Saša Popović mu je obećao da ima za njega pesmu za Evroviziju, ali je sada nepoznanica ko će s njim nastupiti u duetu.

- Postoji pesma koju ja čuvam 11 godina, to je pesma koja će biti namenjena tebi, bez obzira na to da li ćeš ispasti u ovom krugu ili prođeš dalje. To je duetska pesma koju ćeš pevati zajedno sa jednim momkom takođe iz "Zvezda Granda", neću da kažem ko će to biti, i tu pesmu ćemo prijaviti za sledeće takmičenje za Pesmu Evrovizije i siguran sam da će RTS prihvatiti tu pesmu da se takmičiš - izjavio je tokom takmičenja Popović, a Aleksandar se šokirano zahvalio i priznao da mu je takmičenje za Pesmu Evrovizije najveća želja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading