ĆERKA MERIME NJEGOMIR NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI Progovorila o Laćinom uzimanju NARKOTIKA, otkrila i njegove planove!
Alo.rs/Dejan Briza

Laća će biti sahranjen pored svoje majke Marine Tucaković i brata Miloša, rekla je Ljubica Njegomir, najbolja drugarica pokojnog Milana Radulovića. Ćerka pokojne Merime Njegomir kroz suze priča o tekstopiscu, koji je 14. decembra pronađen mrtav u Izraelu.

- Veoma sam potresena, ne mogu da dođem sebi. Laćino telo će u Beograd biti dopremljeno u nedelju, a onda, još ne znam tačno kad, biće sahranjen u porodičnoj grobnici na Novom groblju, pored svoje majke i brata, koje je najviše voleo. Ne znam da li će se raditi obdukcija - rekla je Ljubica.

Ona kaže da su njih dvoje često posećivali grobove svojih majki, a sada će, nažalost, i njemu paliti sveću...

- Poslednji put čuli smo se 1. decembra, dan pred njegov odlazak u Izrael. Rekao mi je da će sigurno biti tu na moj rođendan, 31. decembra. Tada smo se dogovorili da, kada se vrati, obiđemo grobove njegove majke Marine i moje Merime. Njih dve su bile bliske, kao i nas dvoje. Često smo posećivali njihove grobove zajedno i prisećali se raznih situacija i anegdota s našim majkama. Kad se tamo gore bude sreo s mojom majkom, znaće šta da joj kaže na sarkastičan način, jer on je to najbolje umeo da radi.

- Kada bih mu se ja ili bilo ko požalio da ima probleme, znao je da kaže: "Ma nek se nose"! Nikada mi se nije požalio da bi sebi oduzeo život, želeo je da živi! Nije koristio narkotike, bio je čist, znala bih da je drugačije. Bio je pun planova, pisao je tekstove, smišljao neke projekte... Iz Izraela mi je poslao nekoliko poruka u kojima mi je napisao da je dobro i da uči hebrejski - priča Ljubica i dodaje da je Laćin otac Aleksandar Radulović Futa skrhan bolom:

- Prehlađena sam, pa ne mogu da odem do Fute, ali to ću sigurno učiniti uskoro. Kažu da je najgore kada roditelj izgubi dete, a Futa je izgubio oba sina i ženu... Neka mu Bog da snagu.

BRUTALNO ISKRENA, BEZ DLAKE NA JEZIKU Zlata Petrović o partnerima za Alo! : Se*s kombinacija mi je donela sina

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading