BRUTALNO ISKRENA, BEZ DLAKE NA JEZIKU Zlata Petrović o partnerima za Alo! : Se*s kombinacija mi je donela sina
Foto: privatna arhiva

Zlata Petrović pojavila se na snimanju Pinkovog novogodišnjeg programa u izazovnoj dugoj haljini koja ističe njene obline i još jednom potvrdila da s razlogom važi za jednu od najatraktivnijih pevačica starije garde.

Vidno raspoložena, bez ustručavanja je govorila o tome kako joj se udvaraju muškarci, ljubavnim kombinacijama za jedno veče, svojoj prošlosti koja i dalje intrigira javnost, ali i sinu Jovanu, koji je poslednjih meseci takođe u žiži interesovanja zbog navodnih ljubavnih odnosa s njenim mlađim koleginicama.

- Moje ljubavno stanje je nikakvo. Trenutno nemam emotivnog partnera, ali to tako biva kada si zadovoljan na ostalim poljima. Uvek mora nešto da fali i da žulja. Nikada nisam krila svoje partnere, pa ne znam zašto je moj ljubavni život toliko zanimljiv. Kad ga imam, kažem, kad ga nemam, ćutim i trpim - rekla je kroz smeh Zlata, i priznala da ne bi imala problem da uđe u ljubavni odnos sa znatno mlađim muškarcem.

BRUTALNO ISKRENA, BEZ DLAKE NA JEZIKU Zlata Petrović o partnerima za Alo! : Se*s kombinacija mi je donela sina

Foto: Printscreen/instagram

 

- U ljubavi pravila ne postoje i niko ne treba gleda godine. Ne bi mi smetalo da nađem dečka koji je mlađi od mene, pa sve i da je mlađi deset godina. To što sam starija, ne znači da sam za bacanje - rekla je pevačica, i otkrila da nema ništa protiv se*s-kombinacija budući da je iz takve veze dobila sina Jovana.

- Zašto da osuđujemo seks na jednu noć ako nekome to prija. Svako je gospodar svog života. Pa i ja sam s Pejom prvu noć legla u krevet, bila je kombinacija i mi smo dobili dete, a kasnije postali muž i žena. Pravila ne postoje. Volim ljude koji znaju dosta i prođu sve. Najgore je kad je žena imala samo jednog muškarca - navela je Petrovićeva, pa priznala da željno iščekuje unuče.

Prihvatila bih i starletu za snajku!

Zlata je govorila i o sinu Jovanu.

- Sin Jovan je mlad, ima tek 22 godine. Da se ja pitam, oženila bih ga odmah. Volela bih da budem tu kad dobije bebicu i da mu pomognem. Ne bih se mešala u njegov izbor čak ni da je starleta jer i postoje predrasude i prema nama pevačicama - završila je Zlata za Alo!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading