NAŠA VODITELJKA S NACIONALNE TELEVIZIJE JE PROSTITUTKA Političar ju je plaćao, a evo šta mu je radila!
Foto: Alo/ilustracija

Prašina koja se podigla svojevremeno oko knjige Mihajla Maksimovića "Mnoga lica Marije Magdalene" i dalje se ne sleže. Iako najpoznatiji balkanski makro u svom štivu nije otkrio nijedno ime, klupko se odmotava.

- Elena iz njegovog romana je navodno, zapravo najpoznatija voditeljka s nacionalne televizije. Atraktivna crnka, koju je u knjizi nazvao "pametnicom" jer je završila dva fakulteta i perfektno govori tri-četiri jezika, radila je kao prostitutka i pre nego što je njega upoznala. Kako porodica i prijatelji ne bi posumnjali čime se bavi, ona nije obilazila noćne klubove, niti skretala pažnju javnosti. Tada je imala jasan cilj - da postane voditeljka, u čemu joj je Maksimović preko svojih veza i pomogao.

NAŠA VODITELJKA S NACIONALNE TELEVIZIJE JE PROSTITUTKA Političar ju je plaćao, a evo šta mu je radila!

Foto: PrntScrn

 

- Prvi novac od klijenta zaradila je kada je jednom starijem muškarcu, kog je upoznala dok je čekala taksi, na njegov poziv da se vide odgovorila: - Može, ali moja ljubav košta. Drugog je upoznala u baru. Oprobala se potom u tom poslu u Dubaiju, gde je za porodicu bila na poslovnom putu, ali se brzo vratila u Srbiju i tada ušla u Mihailov svet.

- Elena je bila veoma posvećena svom poslu i tokom prve godine rada u firmi oko nje se stvorio krug klijenata koji su bili ozbiljni i uspešni ljudi. Postala im je stalna devojka, nisu je menjali. Njen omiljeni klijent bio je jedan političar - otkrio je Maksimović u knjizi.

Političar se, kako je opisao, nikada nije javljao sam da zakaže viđanje sa Elenom, uvek je zvao njegov vozač. Na prvom sastanku upravo je vozač saopštio Mihailu da političar "povremeno želi lepo društvo, ali da ima jedan uslov - da devojka nikome ne izgovori njegovo ime". S tim moćnikom se viđala godinu i po dana. Častila je sebe novim autom. "Golf" je zamenila "audijem" četvorkom - Mihailo je bio ubeđen da joj je auto kupio upravo političar, ali je nikada nije pitao.

SRPSKU STARLETU NAŠLI MRTVU U DEMOLIRANOM AUTU Poginula na putu za Srbiju, tražili su je DANIMA, njena TRAGIČNA SMRT I DALJE MISTERIJA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading