U DUGOVIMA PREKO GLAVE Halid bivšoj ljubavnici treba da vrati 76.000 €, A DRŽAVI ZA POREZ I STRUJU 160.000 €!
Foto: Youtube/Printscreen

Halid Muslimović državi Bosni i Hercegovini i poveriteljima duguje 325.000 maraka, što bi u protivvrednosti bilo oko 160.000 evra!

Naime, tako je presudio Okružni sud u Prijedoru, koji je okončao prekršajni postupak u diskografskoj kući "Haliks rekords", koju je vodio poznati pevač. Inače, ranije ove godine pokrenut je prekršajni postupak, koji je ubrzo okončan jer preduzeće nije imalo imovinu koja je mogla da se unovči.

- Poverioci nisu bili zainteresovani da uplate predujam za vođenje stečajnog postupka, a bez novca nema uslova da se on vodi, pa je zaključen - izjavio je izvor za Skandal.

U DUGOVIMA PREKO GLAVE Halid bivšoj ljubavnici treba da vrati 76.000 €, A DRŽAVI ZA POREZ I STRUJU 160.000 €!

Printscreen

 

Prema podacima iz suda, najveći poverioci su bili Poreska uprava Republike Srpske, Uprava za indirektno oporezivanje BiH, kao i Elektrodistribucija. U sudu su podsetili da je Zakonom o stečaju propisano da, ako se ispostavi da stečajna masa nije dovoljna za pokriće troškova stečajnog postupka, stečajni sudija mora da zaključi postupak. U diskografskoj kući "Haliks rekords" Muslimović je snimao svoje pesme i sarađivao s manje poznatim pevačima. Računi su godinama bili blokirani, a najbolje je poslovala 2016, kada je prijavljena dobit od čak 650.000 evra.

Ipak, uprkos dugovima i problemima na sve strane, Muslimović sprema koncert povodom 40 godina muzičke karijere.

SLAVLJE U DOMU ZVEZDE GRANDA Pevačica objavila emotivnu fotografiju, A EVO O ČEMU JE REČ

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading