"NEĆE DA BUDE NJEN POTRČKO" Džehva i Nino raskinuli: ODMAH SE POKUPIO I IZAŠAO IZ STANA!
Foto: Printscreen/instagram

Teodora Džehverović i Nino Čelebić raskinuli su navodno posle žestoke svađe, koju su započeli zbog njene karijere.

- Džehva i Nino su se žestoko posvađali zbog toga što ju je on iskritikovao zbog, kako on smatra, loših poteza koje pravi u karijeri. Rekao joj je da nije dobro za nju da pravi lažne svađe s kolegama kako bi ispromovisala novu pesmu, kao što je to bio slučaj s Mahrinom i njihovim duetom. Pokazao joj je kakve je sve loše komentare zbog toga dobila na društvenim mrežama i da joj se zbog ove laži svi smeju. Osim toga, on joj je povišenim tonom rekao da više ne želi da bude njen potrčko i da je čeka na aerodromu, što je nju izvelo iz takta - kaže izvor i dodaje:

Printscreen

 

- Baš se iznervirala, te mu je poručila da njoj niko ne sme da se meša u karijeru i da mu više nije palo na pamet da je savetuje i da mu je pametnije da se bavi košarkom. Nino joj je jako zamerio zbog tih reči, odmah se pokupio i otišao iz stana. Poručio joj je da su završili, a odmah nakon toga su se i otpratili sa Instagrama.

Međutim, prema priči izvora, njihovi zajednički prijatelji se nadaju da će se njih dvoje pomiriti, iako sada ne pričaju. Oni su i do sada nekoliko puta burno raskidali, ali su se posle svega par dana mirili i nastavljali vezu kao da se ništa nije ni dogodilo, pa veruju da će tako biti i sad.

Podsetimo, Džehverovićeva je htela da napravi i veliku svadbu do kraja godine, ali nije stigla sve da organizuje, pa su planirali da na "ludi kamen" stanu na proleće sledeće godine.

CVEĆE, PIĆE I POKLONI Ceca Ražnatović proslavila je sinoć Svetog Nikolu, A EVO KO JE SVE DOŠAO U VILU NA DEDINJU (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading