"ALEKSANDRA SE DOPISIVALA S NJIM" Isplivala ŠOK TAJNA Nikolićeve, muvala i bivšeg dečka Teodore Džehverović, SKANDAL
Printscreen

Popularna pevačica, Teodora Džehverović bila je u dugogodišnjoj vezi sa košarkašem Ninom Čelebićem. Zaljubljeni par pripremao je veliku svadbu koja je trebalo da se dogodi na proleće naredne godine. Vest o njihovom raskidu se putem mreže proširila brzinom svetlosti.

Njih dvoje se ovim povodom nisu izjasnili, ali činjenica da su sve zajedničke fotografije obrisali govori više od bilo koje reči. Par se često oglašavao onlajn, kako iz topline svog doma, tako i sa putovanja. Čini se da su i te naloge trajno suspendovali.

Promo

 

Iako su uspeli da prevaziđu daljinu koja ih je razdvajala dok je Nino bio u Brazilu, izgleda da je među njima ipak bilo nepremostivih razlika koje su dovele do rastanka. Da li je po sredi neka treća osoba, neki skandal ili jednostavno nerazumevanje, ostaje nam da vidimo.

Mlada pevačica ima ukusa kada je izbor partnera u pitanju. Nino važi za  pravog zavodnika, kao što je važio i Anđelo Ranković.

- Lep je dečko, sve su poludele za njim. Sviđa se Sanji, Ani, i jednoj i drugoj, Aleks se sa njim dopisivala - otkrila je jednom prilikom Teodorina drugarica Marijana Zonjić.

SKANDALČINA! FILIP I MILICA SE MUVAJU IZA ALEKSANDRINIH LEĐA Mislili da ih kamera ne snima, evo šta su radili! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
mina

19.12.2022 15:47

pa i da jeste mnogi sada iymisljaju pa i marjana svetica hahaaaaa