POSTALA JE POZNATA PO REČENICI "JA SAM MAJKA ŠESTORO DECE": Bila u Zadruzi, odjednom NESTALA, a evo u kakvom stanju je danas uhvaćena! (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Marina Dančo, poznatija kao majka šestoro dece koja je učestvovala u emisiji "Brak na neviđeno" bila je na meti ekipe emisije "Paparaco lov", koja je uspela da usnimi nekadašnju učesnicu i rijalitija Zadruga.

Marina je od učešća u emisiji koju su tokom godina pratii brojni skandali, rodila i sedmo dete, a da je ponovo u drugom stanju otkrila je pri ulasku na imanje u Šimanovcima koje je ubrzo, zbog trudnoće, i napustila. Paparaci su je sada snimili u trenutku kada je dolazila u hotel u kojem se snima emisija koja ju je proslavila, i tom prilikom snimila i muškarca, koji je sa njom učestvovao u emisiji "Brak na neviđeno".

POSTALA JE POZNATA PO REČENICI

Printscreen

 

Ponašao se veoma džentlmenski, pridržao joj je jaknu i pomogao da se obuče, a potom su otišli u jedan restoran gde su se odlično zabavljali.

POSTALA JE POZNATA PO REČENICI

Printscreen

 

Marina je po svemu sudeći, zadržala svoj prepoznatljivi izgled, a mnogi su stava da se bivša rijasliti učesnica, nije ni trunku promenila.

HUMANITARNI APEL KIJE KOCKAR: Pevačica došla na divnu ideju, ulepšaće novogodišnje praznike deci poklonima! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading