ZAKUPILA FABRIKU ČOKOLADE ZA UGROŽENE Milica slomljena zbog dece iz sirotišta, ovim su je kupili za sva vremena
Foto: Printscreen/instagram

Pop zvezda Milica Pavlović još jednom je pokazala veliku humanost i rešila da ulepša kraj godine mališanima iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj ulici.

Osim što je za njih pripremila brojna iznenađenja i poklone, Pavlovićeva je dvadeset mališana odvela u Muzej čokolade, gde su zajedno uživali u slatkišima i druženju.

Koliko ih je njen gest oduševio, bilo je jasno čim su kročili u fabriku budući da nisu prestajali da je grle i da joj zahvaljuju na čaroliji koju im je priredila. Njihova sreća raznežila je Milicu, koja je s njima prošetala prostorijama fabrike i omogućila im da s njom učestvuju u pravljenju čokolade. 

- Srce mi je puno jer sam ih videla onako srećne, nasmejane, ushićene. Ta deca su predivna. Toliko je topline i ljubavi u njima. Moram da kažem da imaju i neverovatne vaspitače i da skoro nisam videla toliko ljubavi i posvećenosti na jednom mestu - rekla je pop zvezda, koja se nakon uživanja u čokoladnim ukusima s mališanima uputila ka njihovom autobusu gde im je podelila novogodišnje paketiće.

ZAKUPILA FABRIKU ČOKOLADE ZA UGROŽENE Milica slomljena zbog dece iz sirotišta, ovim su je kupili za sva vremena

Foto: Printscreen/instagram

 

Kako naš izvor navodi, ovo je samo jedan od mnogobrojnih humanih gestova koje Pavlovićeva organizuje za manje srećne i socijalno ugrožene, ali se oduvek trudi da to radi u tajnosti.  

- Milica emotivno doživljava siromaštvo i ugrožene, a posebno je osetljiva na decu. Retko se desi da dozvoli da izađe u javnost kome i koliko pomaže. Kada pristane na to, to uradi kako bi svojim prisustvom i popularnošću unapredila projekte koji deci obezbeđuju bolju budućnost. Javnost i ne zna koliko zapravo pomaže siromašnima i bolesnima, kao i da svakog meseca izdvoji velike sume novca koje pošalje anonimno na različite lokacije. Na taj način iskazuje zahvalnost na tome što je uspela u svom poslu i što je godinama finansijski stabilna. Nije zaboravila svoj trnovit put ka uspehu i jedna je od retkih koja zna odakle je došla i koja se seća perioda kada i sama nije imala novca - zaključuje izvor za Alo! 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading